Luni,
18.01.2021
Parțial Noros
Acum
-5°C

Siguranta pe Internet a copiilor cu deficiente de auz se dezbate la Sibiu

Salvaţi Copiii România şi Orange organizează în Sibiu o masă rotundă despre siguranţa pe Internet a elevilor cu deficienţe de auz. Proiectul vizează în primul rând cadrele didactice, care predau copiilor cu deficienţe de auz. În cadrul proiectului, profesorii vor avea prezentări, dezbateri încercând să determine pericole din domeniul online la care pot fi expuşi aceşti copii şi cum se pot soluţiona aceste probleme.

„Copiii utilizează din ce în ce mai des Internetul şi este datoria noastră să le oferim atât un acces rapid, cât şi metode de protecţie pe Internet. Acum, prin acest proiect ne adresăm unei categorii speciale, cea a copiilor surzi şi cu deficienţe de auz. Aceştia au o nevoie de instrumente specifice şi informări adaptate canalelor de comunicare pe care le folosesc pentru a înţelege cum se pot feri de pericole pe Internet.” a declarat Alina Pavel, reprezentant Orange România.

La masa rotundă sunt invitaţi să participe elevi cu deficienţe de auz, cadre didactice, dar şi reprezentanţi ai Asociaţiei Surzilor din Sibiu şi ai DSP Sibiu.

Evenimentul va avea loc luni, 11 iunie, începând cu ora 14:00, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus