Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Orange România extinde rețeaua 5G la Sibiu

Orange România extinde rețeaua 5G la Sibiu

Orange România continuă extinderea rețelei 5G și, începând de joi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Sibiu acces la cea mai bună experiență de conectivitate, sriu cei de la Economica.net

Sibiul devine astfel orașul cu numărul 20 în care rețeaua Orange 5G este disponibilă alături de orașe precum Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

„Încă din 2019 când am inaugurat rețeaua Orange 5G în primele trei orașe, scopul nostru a fost unul clar – acela de a oferi acces facil unui număr cât mai mare de români la cele mai noi și performante tehnologii, dar și la cele mai bune servicii pe care le avem. Acest obiectiv continuă să ne ghideze și se reflectă în tot ceea de facem, de la investițiile constante pentru extinderea rețelei, la politica comercială ce ne permite să oferim abonamente și dispozitive 5G accesibile unui număr tot mai mare de clienți. Lansarea de azi din Sibiu este încă un pas ce reconfirmă angajamentul pe care îl avem pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, transmit reprezentanții Orange. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Un cititor

Acum 1 an

Big brother is watching you!

Raspunde

John doe

Acum 1 an

Muta-te in munti, intr-o pestera, nu te opreste nimeni...
Raspunde

Unu

Acum 1 an

S-o dat startul la prajit creerii

Raspunde

Altu

Acum 1 an

Cred ca tu ai furat startul, esti deja semi-prajit!
Raspunde

Nu mersi

Acum 1 an

Netul din țară noastră merge extrem de bine, e rapid si suficient cat sa nu justifice montate de antene cu noua tehnologie. Si mai întrebați si poporul cei cu case pe moșii de km cu vegetație luxuriantă si aer curat. Mersi anticipat

Raspunde

Cichicean

Acum 1 an

Ce miracol Orange 5g la Sibiu. Aveti o noua ocazie sa mariti abonamentele la cei care mai sunt abonati la ”cea mai tare firma de telefonie”.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus