Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Liderii din teritoriu ai PDL cer functii in partid. Sibiul e la coada

 

Primii clasaţi în interiorul PDL în urma alegerilor locale sunt îndemnaţi să candideze pentru funcţii de conducere, chiar dacă au pierdut la ei în judeţ. „Aici nu este vorba de unii colegi care au câştigat alegerile, dar şi colegi care au pierdut alegerile, dar cu nişte scoruri foaret ridicate", a spus preşedintele Senatului, Vasile  Blaga, citat de adevărul.ro. Liderul PDL l-a dat ca exemplu pe Gheorghe Flutur, care, în opinia sa, trebuie să facă parte şi din viitoarea conducere a partidului, în ciuda eşecului înregistrat la alegerile locale.
Noul  Birou Permanent Naţional al PDL i-ar putea include pe liderii PDL din teritoriu care au avut rezultate bune. Cele mai importante județe ale PDL din acest punct de vedere sunt Alba, Mehedinți, Neamț, Bistrița și Arad. Sibiul, altă dată catalogat drept fief PDL nu mai prinde prima jumătate a clasamentului filialelor fruntașe ale partidului, după calculul rezultatelor alegerilor la funcția de consilieri județeni. PDL Sibiu a obținut aici doar 18,81%.

Comentarii

3 comentarii

Cat?

Acum 9 ani

18%, mult frate ,mult.Cu specimene ca Stirbet,Ariton,Bara,Tichindelean,unde poti ajunge decat la COADA.
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Dar mai bine sa nu fie de loc. Nu avem nevoie de lichele portocalii pe aici, sa-i adune la bucale si sa inchida filiala. Si dupa ai sa se spele cu ei pe cap.
Raspunde

WWVyVvPxRNvNCg

Acum 9 ani

Ati fost bravo cu totii, chiar daca eu vreau sa merg in brasov sper sa gsesac oameni la fel de competenti ca si Dan Caranfil sau Stefan Miron (care sau exprimat cel mai bine). Nu mi s pare normal ca dupa ce atatea ani unii dintre reprezentanitii cei mai de varf a organizatiilor sa nu se poata exprima sau sa nu stie cand sa se oppreasca.Pana la minutul 8.45 m-am plictisit enorm, la sfarsit am ras Oricum la baza piramidei acestei conferinte au fost cei care i-am mentionat mai sus Felicitari. Multumesc. Si ne vedem la AMBASADA:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus