Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Marcel Ciolacu e noul lider PSD. Bogdan Trif a refuzat să demisioneze, dar s-a dizolvat întregul Birou Permanent

Marcel Ciolacu e noul lider PSD. Bogdan Trif a refuzat să demisioneze, dar s-a dizolvat întregul Birou Permanent

PSD va avea o conducere interimară până la un congres al partidului care se va desfășura în luna februarie. Din conducere, alături de Marcel Ciolacu va fi Paul Stănescu (secretar general), dar și Gabriela Firea, primarul Bucureștiului și Nicolae Bădălău. Viorica Dăncilă a fost numită, tot în funcție interimară, în fruntea femeilor social-democrate.  ”Nu a căzut niciun cap azi. Iarăși o premieră pentru PSD, fostul lider se regăsește în fruntea partidului, în organizația de doamne”, a spus Marcel CIolacu după ședința care s-a încheiat după miezul nopții.

Legat de președinții de organizație care nu și-au îndeplinit ținta stabilită înaintea alegerilor prezidențiale, situație în care se află și președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, noul secretar general al partidului, Paul Stănescu, a declarat că aceștia vor intra într-o evaluare a noii conduceri, pentru a afla de ce nu au reușit să obțină mai multe voturi. ”După ce tăiem porcul o să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a spus Stănescu.

Noua echipă de conducere cuprinde liderii organizațiilor PSD din cele cinci județe în care în turul doi al alegerilor prezidențiale Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Klaus Iohannis. Alături de aceștia mai sunt reprezentanți din cele opt regiuni de dezvoltare ale țării.

Opt vicepreședinți ai PSD au demisionat încă înainte de plecarea din funcție a Vioricăi Dăncilă, însă printre ei nu s-a aflat și sibianul Bogdan Trif. Totuși, acesta și-a pierdut funcția de vicepreședinte după ce întregul Birou Permanent Național al partidului s-a dizolvat. Bogda Trif rămâne însă președinte al organizației județene Sibiu a PSD.

Funcția de președinte executiv, ocupată până în această seară de Eugen Teodorovici a fost desființată. Demisia Vioricăi Dăncilă a fost solicitată chiar de șeful ei de campanie, Lia Olguța Vasilescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Tibi

Acum 4 ani

Ai fost acolo bai bratule??? Care e sursa? Doar fake news bratule
Raspunde

electoratul pacalit

Acum 4 ani

Vai de voi! Orgoliile nu va lasa sa va vedeti de treaba! O sa ajungeti sa nu mai intruniti nici 5% ca sa intrati in Parlament, daca nu veti fi uniti si nu veti lasa la o parte orgoliile si interesele personale! Viorica, credeam ca esti mai bataioasa!
Raspunde

vivi dragan

Acum 4 ani

Bogdanel sa demisioneze ? Nu e buna nici ca gluma. Se va orienta si va fi lacheul celui care va fi noul presedinte al PSD.
Raspunde

El Dorado

Acum 4 ani

Trif e o doamna, o sa treaca cu veo la organizatia de duoamne!
Raspunde

///l

Acum 4 ani

Nici tu nu esti domn si nici barbat daca te ascunzi sub pseudonimul El Dorado
Raspunde

Teo

Acum 4 ani

A fost noaptea cutitelor lungi in psd,cu un final previzibil.Pentru ca acest partid sa mai reprezinte ceva in Romania,trebuie ca toate marionetele condamnatului dragnea sa dispara de pe scena politica dar sa nu li se ofere alte functii sau pozitii eligibile la parlamentare.Viorica vasilica trebuie sa se intoarca la Videle ,unde sa dea meditatii la limba romana si matematica.Tot aici, va rosti asa dupa cum a promis un discurs in limba engleza ,insa cred ca a vrut sa spuna ca va vorbi in limba engleza pe Luna si nu peste o luna.Cat despre trif,un individ fara verticalitate in politica si care s-a umplut de penibil in campania electorala,se agata de putere, doar doar va mai roade si el ceva,dar zilele de presedinte la nivel judetean ii sunt numarate.
Raspunde

////

Acum 4 ani

Le-ai ascutit tu cutitele?
Raspunde

Pooie Pesedeu

Acum 4 ani

Puii de comuniști nasc himere. Lasă că vine alt Dragnea de la care se poate suge. Înainte psd avea oameni deștepți și inteligenți care ciordeau, acum are doar inepți ciorditori
Raspunde

Zinco

Acum 4 ani

Asteptam un comunicat PSD Sibiu despre PSD. Trifule, pune mana si scrie! :)
Raspunde

DOREL POPA

Acum 4 ani

Asa cum am scris si am prgnosticat, dl Bogdan Trif, desi ne este drag, va trebui sa ne lase, pe noi psd-isiti sibieni. Sa ne lase sa reusim sa aducem partidul acolo unde a fost. Sa nu ma intelegeti gresit! oameni ca Bogdan Trif, Catalin , Adelaida si inca doi au tras procentele in jos. Propunerea multora din partid este dl ing. Radu Lucian, membru marcant al partidului inca din vremea lui Ioan Cindrea, om drept, corect, fara pata morala sau penala, asa cum multi altii sunt si care a fost iubit de toti din Prefectura si din Partid. La locul de munca unde lucreaza acum, Inspectoratul de Munca Sibiu, este de o maxima seriozitate, nu incalca si nu lasa pe niciunii din subalterni (pentru cine nu stie este inspector sef adjunct) sa incalce legea, toi il apreciaza si toti il dau exemplu cand e vorba de corectitudine, profesionalism si seriozitate. Dansul are un renume, pe care niciunul din colegii sai nu il are : este singurul care in cariera prestigioasa pe care a avut-o si o are, nu a fost acuzat NICIODATA de luare de spagi, trafic de influenta, protectie pentru firme de consultanta. Asa om, MERITA in fruntea partidului ! traiasca RADU LUCIAN!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus