Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Se dau banii membrilor sectiilor de votare. Vezi programul

Primăria Municipiului Sibiu va efectua în zilele de 26 și 27 iunie plata indemnizațiilor membrilor secțiilor de votare din municipiul Sibiu. Plata se va face la sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare, la ghișeele Direcției Fiscale (camera 19).

Pentru o buna organizare, platile se vor face pe parcursul a două zile, conform următoarei programări:
marți, 26 iunie - se va efectua plata către membri secțiilor de votare de la nr. 1, până la nr. 51
miercuri, 27 iunie - se va efectua plata către membri secțiilor de votare de la nr. 52, la nr. 106
Plata se va face din bugetul local al municipiului Sibiu, suma alocată fiind de aproximativ 400.000 lei. 425 de lei brut ia un preşedinte de comisie pentru cinci zile de muncă, în vreme ce un simplu membru încasează 255 de lei, pentru trei zile în care a fost la datorie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

siby

Acum 11 ani

Ma mir ca mai aveti de unde alege oameni capabili la asemenea retributii enorme! Necazul e ca oamenii sunt saraci si se gandesc la copiii lor. Nu mai scrieti brutto, ce mai palavrageala, ne intereseaza netul.
Raspunde

Netul Fermecat

Acum 11 ani

Net - cine munceste ia cel mai putin. Cine fura - ia cel mai mult, eventual totul. Asta inseamna sa fii bruta, iei totul.
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

Astia au muncit pe branci, claie peste gramada.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus