Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

A aparut primul volum din colectia dedicata Mitropolitului Saguna

La iniţiativa ÎPS Dr. Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a fost editată prima carte din noua colecţie dedicată Sfântului Mitropolit Andrei Şaguna. Aceasta a fost realizată de către cercetătorii Bibliotecii Astra din Sibiu, Voichiţa Biţu şi Bogdan Andriescu.

Volumul prezintă întreaga biobibliografie şaguniană prezentând colecţiile speciale(manuscrise şi iconografie), lucrări scrise sau editate de către marele mitropolit, precum şi marea mulţime de cărţi, studii şi articole dedicate vieţii şi activităţii cultural-bisericeşti a lui Şaguna.

În curând colecţia Şaguniana se va întregi cu încă patru volume dedicate vieţii şi activităţii mitropolitului ardelean care a fost de curând „ridicat la cinstea Sfintelor Altare”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

una

Acum 10 ani

In loc de astra se puneau utiliza majuscule, adica ASTRA!
Raspunde

gBaRnnZdOsEKlJTyo

Acum 10 ani

Gică spune:Bună ziua domnu Florin Gică sunt băeatu cu gresea. Ce voiam ca să vă spun. Deci ieu cred căci e bine căci se ceetcloază aceşti sinistraţi pentru căci e foarte mulţi şi nu egzistă o soluţe pentru ei căci ce să faci cu ate2ţia? Deci ar trebui să se colecteze de egzemplu şi şomeri dar şi alţi oameni cu probleme care se poate colecta.Dar eu vreu ca să vă eentreb ce face cu ei după ce eei ceetcloază? Eu parcă văd căci guvernu nu sa ge2ndit la aceasta. Nu ma-ş mira la ce se eente2nplă la noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus