Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Muzica de film pe scena Salii Thalia

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit pentru mâine, 21 iunie, ora un concert extraordinar de muzică de filme - “Tribut lui John Williams – 80 ani de la naştere”.

Concertul face parte din proiectul „Concerte Estivale. Zilele muzicale Româno-Americane” şi are la bază lucrări muzicale din coloane sonore ale unor filme celebre precum “Superman”, “Star Wars”, “Schindler's List” sau “Harry Potter”.

Alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu se va afla dirijorul american Scott Speck şi violonistul Daniel Szasz.

La eveniment va fi prezent şi Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

Programul Zilelor Muzicale Româno Americane continuă duminică, 24 iunie cu un concert de muzică barocă la Biserica Evanghelică din Cisnădioara, cu începere de la ora 17:00.

Concertul va avea loc joi, 21 iunie, de la ora 19:30, la sala Thalia. Preţul unui bilet este de 14 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

tZFzExkyAjUHk

Acum 11 ani

Dear Milvus Group,I have read the counting reuslts of your 2008 raptor census, in particular about the Lesser Spotted Eagle. I got the impression that you intended to continue the census in the year 2009 in order to obtain a meaningful time series, but I could not find corresponding reuslts in the Internet. Your first reuslts were so encouraging and surprising that further reuslts are of utmost interest.Best RegardsDieter Mfcller-Wichards
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus