Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Terenuri de vanzare in Strand II: 451 lei/mp, fara TVA. Trei loturi au fost deja vandute la prima strigare

Municipalitatea vinde prin licitație patru loturi de teren în cartierul Ştrand II. Terenurile sunt situate în zona de case, cu suprafeţe de 270 mp, 298 mp şi respectiv două loturi cu suprafaţă de 277 mp. Preţul de pornire fixat este de 451 lei/mp + TVA. Cei care doresc să participe la procedura ce urmează a fi organizată pot achiziţiona un caiet de sarcini la preţul de 500 de lei. Taxa de participare la licitaţie este de 1000 de lei, iar garanţia de participare este de 30% din valoarea terenului.

Alte trei loturi de teren au fost vândute prin licitație în luna aprilie 2012. Loturile vândute se află tot în cartierul Ştrand II, în zona străzilor Cornel Irimie şi respectiv Profesor Aurel Popa și au o suprafaţă de 308 mp, 272 mp şi respectiv 343 mp. Preţurile de adjudecare au fost cuprinse între 461 lei/mp şi 631 lei/mp astfel că suma totală încasată de municipalitate este de 483.813 lei, valoare ce nu include TVA-ul. Cele trei terenuri pot fi folosite pentru construcţia de locuinţe, conform prevederilor PUG-ului. Terenurile au fost vândute la prețul stabilit inițial, fără a se crește prețul prin lictație.
Alte două loturi de teren vor fi scoase la licitaţie şi în zona Lacul lui Binder. Terenurile sunt situate lângă imobilul cu numărul 101, suprafaţa acestora fiind de 957 mp şi respectiv 838 mp. Preţul de pornire pentru aceste loturi este de 64,52€/mp + TVA. Costul unui caiet de sarcini este de 500 de lei, taxa de participare la licitaţie este de 1000 de lei, iar garanţia de participare este de 30% din valoarea terenului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 438

Comentarii

5 comentarii

buluc

Acum 11 ani

si poza e din turnisor.
Raspunde

x

Acum 11 ani

poza e din strand...e str. maramuresului
Raspunde

eu

Acum 11 ani

eu zic ca-i facuta din avion....
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

a fost inlocuita, intial era o poza cu parcele din spatele METRO si TRIDENT
Raspunde

observator

Acum 11 ani

e mult prea mare pretul cerut de primarie pentru o zona fara utilitati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus