Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Dupa cum era de asteptat: Astrid Fodor si Virgil Popa, alesi viceprimari ai Sibiului | Video

Fără nicio altă propunere și cu majoritatea tuturor aleșilor prezenți, Astrid Fodor (FDGR) și Virgil Popa (USL - PNL) au fost aleși pe cele două posturi de viceprimar pe care le are Primăria municipiului Sibiu. Ambii au fost propuși de primarul Klaus Johannis și votați de toți cei 22 de consilieri locali prezenți la ședința de Constituire a Consiliului Local Sibiu.
Ședința de constituire reprezintă, în fiecare an, cea mai lungă ședință a Consiliului Local Sibiu. Spre diferență de întrunirile ordinare, care durează aproximativ 20 – 30 de minute, ședința de azi a durat aproape 90 de minute, timp în care 22 din cei 23 de consilieri locali ai Sibiului au fost validați, au depus jurământul și s-au împărțit pe comisii de specialitate.
Ședința a fost convocată, potrivit legii, de prefectul Ovidiu Sitterli, de la prima întrunire a aleșilor lipsind, motivat, Zeno Pinter (consilier ales pe lista FDGR).

Fără emoții

Ședința de constituire a Consiliului local Sibiu nu a adus mari emoții din partea vreunei tabere politice. Cu o majoritate crescută față de mandatul trecut, aleșii FDGR au impus tot: de la cine să prezideze ședința până la componența comisiilor de lucru ale CL Sibiu. Prin urmare, era de așteptat ca și numele celor doi viceprimari ai Sibiului să fie propuse tot de către reprezentanții Forumului. Primarul Klaus Johannis i-a propus, pe rând, pe Astrid Fodor și Virgil Popa, cei care au ocupat aceste funcții și în legislatura trecută.
Ambii au fost votați de toți cei 22 de consilieri locali prezenți. Anterior alegerii viceprimarilor, cei 22 de consilieri prezenți au fost validați și au depus, fiecare, jurământul.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Victor

Acum 9 ani

Succes! Asteptam lucrari si in cartierele marginase. Sa speram ca in urmatorii 4 ani se va schimba putin fata acestor cartiere.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Merita si cei din cartiere confort.Sa se faca un aqua land un patinoar,o gradina botanica,un stadion modern si asa mai departe.Sa se asfalteze toate strazile.Sa puna cele doua statui in piata mare si sa puna o gradina mobila vara cu flori in piata mica si sa schimbe bancile si cosurile de gunoi si mai multe flori in oras vreau si mai curat peste tot.Si sediul vechii primarii renovat si fara caini.
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

@ Alex Da cu ciini ce ai mai maimutza ?! Ti frika ca te simt cit esti de ghunoi ?! In rest , bine ca nu l-au pus pe maimutzoiul de Kobra viceprimar...ca nici nu mai calcam vreodata prin Sibiu
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

@Dan : sictir in pisda ma-tii de felationist si zoofilist. De cate ori treci tu prin Sibiu , de atatea ori pute a cadavru. Ramai la Valcea fraere.
Raspunde

Pop de pop

Acum 9 ani

pw2.ro/4171
Raspunde

buluc

Acum 9 ani

Succes va doresc, in continuare! Alex, rogojina frustrata, intoarce-te in sud!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus