Joi,
09.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

De trei ori penal: politistii au prins un sofer fara carnet, beat si cu masina neimatriculata

Un șofer din Agnita a fost oprit de polițiști, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 00.50, pentru un banal control în trafic, pe strada Smărdan din localitate.

Inițial, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita l-au oprit pe șofer sesizând că autovehiculul condus de acesta nu avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare. La un control mai amănunțit, polițiștii au constatat că, pe lângă autoturismul neînmatriculat, bărbatul nu era în regulă nici în ceea ce privește permisul de conducere. Carnetul bărbatului era suspendat încă din 2007!! Colac peste pupăză, bărbatul consumase și alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul testului cu aparatul etilotest fiind de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita s-a stabilit faptul că autoturismul condus de S. Simion nu este înmatriculat, motiv pentru care nu avea aplicate pe autoturism plăcuţele cu numărul de înmatriculare. În ceea ce priveşte permisul de conducere al acestuia, s-a stabilit faptul că dreptul de a conduce autovehicule i-a fost suspendat în anul 2007. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. 

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice cu o imbibaţie alcoolică peste limita legală şi fără a deţine permis de conducere, infracţiuni prevăzute şi pedepsite de O.U.G. nr. 195/2002, republicată. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 253

Comentarii

2 comentarii

cip

Acum 11 ani

trebuia sa-i deie glontul direct..........
Raspunde

je@1

Acum 11 ani

ce radical esti tzarane...pardon IDIOTULE .scuze adevaratilor ȚĂRANI de la sate ca am facut asemanarea IDIOTULUI cu ei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus