Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Turcan: Culoarea noastra de campanie va fi albul

Deputatul PDL Raluca Turcan a prezentat duminică, la Sibiu, principalele coordonate ale campaniei electorale a președintelui suspendat, Traian Băsescu, în vederea referendumului din 29 iulie. Se va utiliza culoarea albă, ca simbol al neutralității și curățeniei și se vor organiza mitinguri electorale în țară. Sibiul va fi ocolit. ”În această campanie pentru referendum, culoarea noastră de campanie va fi culoarea albă. Albul este culoarea neutralității și a curățeniei.  Este un semnal că avem nevoie de neutralitate –  de încetarea atacului la adresa instituțiilor, a funcționarii statului, a democrației. Toate abuzurile împotriva statului din ultimele săptămâni sunt semnale ca avem nevoie de un reset al politicii, de o curătenie. Trebuie să spunem stop și să pornim de la zero, avem nevoie de o pagină albă pe care românii să scrie regulile așa cum este normal să fie, nu cum au fost batjocorite politic de USL. Vrem o justiție liberă de presiuni politice, vrem o politica curată, vrem o coalizare a tuturor acelor forțe civice și politice care cred ca legea și instituțiile trebuie aparate, pentru ca așa ele servesc românilor, nu unor politicieni care tremură de frica Justiției”, a declarat Raluca Turcan.  

Deputatul a mai precizat că luni se va întruni la București conducerea PDL care va stabili planul pentru campania elecorală a președintelui Traian Băsescu. Până acum se știe doar că se vor organiza mai multe mitinguri electorale în țară, însă Sibiul nu figurează pe listă. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 162

Comentarii

11 comentarii

blonda de la drept

Acum 11 ani

blondo am observat o chestie interesanta. ati inceput cu portocaliu, in alegerile locale ati folosit verde pe alocuri, iar acum mergeti cu alb. mai exista un singur animal care isi schimba culoarea, doar ca sa-si atinga scopul. se numeste CAMELEON. cam asta sunteti voi in viata politica. din cauza asta ati ajuns unde sunteti pe plan politic. imi pare foarte bine ca dupa alegeri nu te voi mai vedea prin sibiu, nu vei mai sta pe banii popilor in oras si iti vei lua calabalacul in coltzul de tara din care ai venit. (de fapt, am uitat ca orice moldovean care prinde gustul ardealului greu se duce dus de aici, sper ca tu sa fii exceptia de la regula). hai pa, ca mi-ai macat ficatzii 8 ani.
Raspunde

fetele de la pdl

Acum 11 ani

sper ca tarf...pardon...femeile lui base sa se implice cat mai mult in campania lui pentru referendum. rand pe rand udrea, turcan, ridzi, macovei, eba, anastase ar trebui sa apara si sa spuna oamenilor cat de mult bine ne-a facut presedintele nostru (de multe ori prin intermediul lor). cu siguranta doar ele pot inclina balanta in favoarea tatucului lor mult iubit. multa bafta si la cat mai multe aparitii.
Raspunde

pcr

Acum 11 ani

alb cu dungi negre
Raspunde

NASU

Acum 11 ani

ALBUL VOSTRU ESTE F, MURDAR ,CARAMIZIU PORTOCALIU//VA ASCUNDETI DUPA CULOARE SA NU VA RECUNOASCA LUMEA SCUFITA PORTOCALIE DAR CAT ATI INCERCA TOT PORTOCALI RAMANETI NEAM DE HOTI SI CURVE CE SANTETI// MAI BINE V-ATI ADUNA CU TOTI RAUFACATORI TARI CU BASESCU PE O NAVA FINDCA SEFUL CURVELOR MAI ARE BREVET SI VA VA DUCE [ CA TOT NU STIE SA CONDUCA ] TAI IN TRIUNGHIUL BERMUDELOR CA ACOLO POATE ,AVEM NOROC SA SCAPAM DE VOI JAVRELOR
Raspunde

NASU

Acum 11 ani

SUNT IDIOT DIN NASCARE, AM UN SINGUR NEURON SI O SINGURA IDEE CARE NICI AIA NU ESTE A MEA FIINDCA AM CIORDIT-O DE LA USLAMISTI. BINE CA INLOCUIM CIUMA PORTOCALIE CU CANCERUL ROSU, PUP-L-AS IN C0UR PE DOCTORUL PONTA !
Raspunde

Dute in Moldova pasarica

Acum 11 ani

In Sibiu sa nu va ganditi sa faceti campanie indiferent de culoare. Sibiul va vota DA pentru referendum. Gata cu toate tarf.... si curv..l... Lui Stolojan si Basesu PS: ..... Inseamna \"e\"
Raspunde

asa e nasule

Acum 11 ani

nu te contrazic cu nimic nasule, ai dreptate in tot ce spui dar paparudele astea de au intrat in curu gol in politica ar tebui sa taca ca au conturile pline dar cind deschid gurile vine un miros ciudat a ...... ,asa ai dreptate vezi nici cu asta nu te contrazic.
Raspunde

Camelian Propinatiu

Acum 11 ani

Apropo de prea mult alb, opozitia are fata de putere un deficit de cinism in modelarea poporului electoral. Era mai impresionant sa o mediatizeze PDL pe dna Elena Udrea in rol de Ana Ipatescu, decât sa o lanseze tocmai acum in politica majora pe dna Monica Macovei, care n-a mâncat in ultimii patru ani sandvisuri cu pensionarii! De asemenea, tipic pentru postromânism, intelectualii ignora ca aproape se feresc instinctiv sa iasa din autobuze sub faldurile Tricolorului, de vezi la tv doar un fel de pagina tiparita pe la megaedituri, pe când USL scoate drapele gigantice.
Raspunde

sb

Acum 11 ani

ce jigodi
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Mai, ce se potriveste..Alb=balan.. ____________________________________ Oita balana Oita TURCANA Du-te, mari, du-te Du-te PESTE MUNTE La acel hiclean Hot de soldovean.....
Raspunde

Soldoveanu Vicentiu

Acum 11 ani

Georg, de ce bizda ma-tii ma faci hot? Tocmai tu, sas nenorocit ce furi castraveti cu c0urul ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus