Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Temperaturi de 33 grade Celsius la Sibiu. Sanse slabe de averse in cursul zilei de joi

Vremea se menţine caldă în Sibiu şi în cursul zilei de miercuri, iar temperaturile ajung până la 33 grade Celsius. Meteorologii anunţă că joi, 12 iulie sunt şanse slabe de averse, dar temperaturile rămân ridicate.

“Miercuri după-amiază, vor fi înnorări temporar accentuate cu şanse de averse şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vremea se menţine totuşi deosebit de caldă, cu temperaturi de până la 33 grade Celsius”, spune Eugen Mitea, meteorologul de serviciu.

Dacă vremea se menţine în jurul valorii de 33 de grade pentru tot restul săptămânii, de luni, 16 iulie, meteorologii anunţă că sunt şanse de precipitaţii, iar temperaturile vor fi mai scăzute la începul săptămânii viitoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Eugen Mitea

Vizualizari: 179

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus