Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Amical. Gaz Metan Medias - Vointa Sibiu: 3-0

Aseară, în jurul orei 20.30, a avut loc primul amical al Voinței Sibiu de după instalarea lui Dorin Zotincă la cârma echipei. Fostul fotbalist a debutat pe banca tehnică a Voinței cu o înfrângere, după ce „alb-verzii” au pierdut cu 0-3 în faza „gaziștilor”.

Meciul dintre cele două formații a fost precedat de o întâlnire a rezervelor și a jucătorilor aflați în probe. În acea confruntare nu s-a marcat nici un gol.

Însă, în meciul vedetă, cel dintre Gaz Metan și Voința, a început abia la 20.30. Întâlnirea a fost câștigată clar de medieșeni, care au marcat trei goluri și nu au primit vreunul, exact ca în partida din turul Ligii I, ediția 2011-2012. Golurile Gazului au fost marcate de Ciprian Vasilache, în primele minute după pauză, Vali Negru, cu 10 minute înainte de final, și de Vitinho, în finalul jocului.

Pentru Voința, au intrat în teren Zăvoi, Oltean, Tătar, Cigan, Bunea, Neguț -  din vechea echipă, lângă care și-au găsit un loc Panait, Nițu, Alin Gombar, Bucșă, Dudiță. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus