Ingrediente :
-150 g șuncă presată
- 150 g brânză telemea de vacă
-4 roșii
-3 castraveți
-2 ouă
-o ceapă mică
- salată verde
-ulei, sare și piper
Mod de preparare: Se fierb ouăle după care le curățăm de coajă și le tăiem rondele. T
ocăm ceapa julien și tăiem roșiile și castraveții rondele. Dacă nu este deja feliată, feliem șunca presata și apoi o tăiem fâșii subțiri.
Într-un vas încăpător amestecăm toate roșiile, castraveții, ceapa și șunca presată. Apoi adăugăm salata verde tăiată mărunt.
Pentru a obține o salată bulgărească aspectuoasă, așezam rondelele de ou deasupra și le amestecăm doar atunci când servim salată, iar deasuprra presărăm brânză rasă.
Salata bulgărească se asezonează cu ulei, sare și piper în funcție de gust. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 172


Ultimele comentarii
Acum 7 ore
BOGDAN
Acum 7 ore
Unul
Acum 7 ore
Gen
Acum 7 ore
Emil
Acum 7 ore
Claus