Ingrediente:
-un piept de pui
-2 ouă
-100 g smântână
-100 gr susan
- piper alb
-boia dulce
-praf de usturoi
-o legătură de ghimbir proaspăt răzuit
-o lingură ulei de măsline
-sare
Sos:
-300 ml smântâna
- praf de usturoi
- piper alb
-sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fâșii, se condimentează cu piper alb, boia dulce, praf de usturoi, sare și ghimbir.
Se adaugă și uleiul de măsline și se lasă la marinat 30 minute la frigider.
Fâșiile astfel pregătite se trec prin ou bătut cu smântână apoi prin semințele de susan.
Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc la foc potrivit. La jumătatea timpului de coacere se întorc ca să se rumenească pe ambele părți.
Între timp preparăm sosul astfel: smântâna se amestecă cu praful de usturoi după gust, sare și piper. Pieptul cu susan se servește alături de sos și o salată sau cartofi prăjiți, după preferința. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 158


Ultimele comentarii
Acum 5 ore
BOGDAN
Acum 6 ore
Unul
Acum 6 ore
Gen
Acum 6 ore
Emil
Acum 6 ore
Claus