Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ponta la Sibiu. Huiduit si luat "la misto"

Victor Ponta nu e iubit de sibieni, asta s-a văzut la ”descinderea” premierului în oraș, mai degrabă interesat de raliu, decât de mersul politicii. Premierul a fost huiduit în momentul în care a decernat premiul câștigătorului Raliului Sibiului și a fost luat peste picior de sibienii și turiștii prezenți pe centru. E drept, au fost și aplauze, însă în general atmosfera nu a părut a fi foarte potrivită pentru premier. Au fost și ”miștouri”, astfel de întâmplare s-a consumat chiar în fața primăriei, înainte de întâlnirea premierului cu primarul Klaus Johannis. În momentul în care o mașină de competiție care încerca să parcheze în Piața Mare, era blocată de ”alaiul” USL-ist, un ”mucalit” a strigat cât să-l audă toată lumea, ”dă-i înainte că merge”. Un altul a comentat când a trecut pe lângă Ponta: ”cu raliul sau cu băsescul?”. Au fost însă și oameni care i-au cerut premierului să se fotografieze cu ei.

În prima parte a vizitei, Ponta s-a întâlnit cu primari și lideri locali ai USL, după care a susținut o conferință de presă. La ieșire, un primar se confesează: ”i-am cerut bani, dar a zis să vedem ce se poate face după referendum”. Oficial, Ponta spune că primarii din județ nu i-au cerut nimic. Și e pentru prima dată când se întâmplă asta. ”Nu mi-au cerut nimic de data asta, pentru că știu și ei foarte bine că am câștigat alegerile locale și aleșii locali sunt alături de noi, avem majoritate parlamentară, stabilă, avem și guvern, poate nu o să-l mai avem pe Traian Băsescu, care să ne facă dosare să de saboteze măsurile. (...) Concret, e prima mea întânire cu primarii, în care nu mi-au cerut ceva anume, pentru că știu și ei foarte bine că pe 29 iulie se decide viitorul României. Facem o schimbare fundamentală, închidem regimul Băsescu și reconstruim sau rămânem într-un blocaj, în care toate lucrurile pe care le construim ziua, noaptea le va dărâma Băsescu. E o realitate și toată lumea o cunoaște”, a comentat Ponta. A vorbit frumos și despre spitalul din Cisnădie, care promite că se va redeschide. L-a vorbit de rău pe directorul Direcției Finanțelor Sibiu, promițându-i că-l va schimba, iar apoi și-a făcut timp pentru primar, însoțit de Ioan Cindrea, Mircea Cazan, Viorel Ioniță și Ioan Banciu. ”Domnul Johnnis tot timpul a fost foarte corect și a spus ”mergeţi la vot”. Este absolut suficient pentru că denotă o iniţiativă cetăţenească, în contradicţie cu pedeliştii care spun pe toate căile ca oamenii să nu meargă la vot, aşa că nimic altceva nu vreau să spună Johannis ca lider politic”, l-a mai lăudat Ponta încă o dată pe Johannis.

În finalul vizitei, Ponta s-a schimbat pentru decernarea premiilor pentru Raliul Sibiului. N-a fost întâmpinat foarte bine de spectatorii care probabil ar fi vrut să vadă mai mult sport și mai puțină politică. Iar Ponta nu mai este copilot, ci prim-ministru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

gogu hermann

Acum 11 ani

mucalit??? jigodilor ce scrieti acasa la stana si la muls vaci, capre si oi. sibieni parveniti
Raspunde

callas

Acum 11 ani

\"asa ca nimic altceva nu VREAU sa spuna Johannis ca lider politic\", daca nu e o greseala de gramatica, e grav! Inseamna ca Johannis trebuie sa spuna cuminte ce-i dicteaza Ponta, rusinos!
Raspunde

Fefi

Acum 11 ani

Inca multi dintre noi nu si-au dat seama ca in spatele chipului de ingeras zambitor pe care il are Ponta, se afla un drac impielitat defapt, care este insetat de parvenire, de manipulare, abia asteapta sa tina atele de la marionete, sa faca orice este posibil pentru a se pune pe el in valoare, pentru a-si atinge scopul ... si romanii vor fi buni pana vor merge la vot, apoi ii arunca in cazanul cu smoala ... inca nu e tarziu sa va desteptati
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Alt fel de POLITICIAN, pe care l-au faultat ACESTIA si l-au acoperit cu noroi:_________________________________ Emil Constantinescu - \"Bilantul unui mandat de presedinte\"...______________________________ ***3a.17.1243.static.theplanet.com/evideo/2_kqqT5_vTSR4
Raspunde

@Georg

Acum 11 ani

Nu poti compara pe Constantinescu-laleaua neagra cu Ponta-beshina porcului.
Raspunde

Gheorghe

Acum 11 ani

Dragi băsişti, sunteţi asemenea unor personaje triste dintr-o trilogie a decăderii!!!! Eu atâta am de spus: jos regimul Băsescu! Au furat cu neruşinare, ne-au umilit pe toţi, ne-au îndatorat, ne-au tratat cu atâta dispreţ, şi acum vor să le acordăm votul? Eu voi merge la vot şi voi vota DA!
Raspunde

VVP

Acum 11 ani

@Gheorghe Felicitari! La tine spalatul creierului de la antena 3 a functionat perfect. Eu ma duc pe munte duminica, ajuta la relaxare. Apropos, vezi ca al tau \"Au furat cu neruşinare, ne-au umilit pe toţi, ne-au îndatorat, ne-au tratat cu atâta dispreţ\" e foarte aplicabil si de partea cealalta.
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Nu aruncati eticheta de BASISTI cand nu stiti de ce e vorba. Nu fac parte din nici-o secta politica sau religioasa... si dupa cum cred, nici ceilalti comentatori CONTRA USL..Sie eu, si dansii suntem de fapt si HOTARAT CONTRA BASESCU...Capitolul Basescu este incheiat... dar vine capitolul USL care este inspaimantator. cei care n-au trait STALINISMUL, nazismul (macar sa fi citit despre ..cat si despre Teroarea Legionara), Comunismul cu Fata Luminata, ceausismul..SA TACA PLINI DE RUSINE atunci cand li se imputa ca NU STIU...100 de MORTI SIBIENI la revolutia 1989-1990, unii morti in Ian-Febr. 1990 pentru CINE? Pentru Iliescu? Pentru Nastase? Pentru Basescu? Pentru Ponta? Pentru Crin Antonescu? Pentru Cindrea? Pentru Ariton? Pentru Stirbet? Pentru Cazan? Pentru Nan?...si lista este imensa..cand Colonelul Dragomir si Generalii care AU iMPUSCAT REVOLUTIONARI si ofiterii si SECURITATEA si ACTIVISTII de PARTID (PCR) primesc PENSII IMENSE si fac afaceri si sunt Senatori si Deputati si Membri ai Consiliului Judetean sau Comunal si vin obraznici sa va impuna LEGI si TAXE, si mai sunt si in CONSLIUL EUROPEAN sa VA reprezinte..ceva nu e in ordine. Acestia toti sunt SABOTORII STATULUI si CAPUSELE...Si au aparut cei din GENERATIA NOUA de COMUNISTI-LEGIONARI sub tot felul de partide..care nu au trait comunismul sau nazismul, dar IL PRACTICA... ACESTIA sunt TRADATORI si MINCINOSI... Nu exista MISCARE CIVICA...s-a incercat si a fost IMPROSCATA CU NOROI...Iliescu si Petre Roman si ceilati au CERTFICATE de REVOLUTIONAR..ei care i-au impuscat pe revolutionari...Faceti ONG-uri si alegeti INDEPENDENTI care sa nu fie nici ei,nici rudele pana la gradul III in vre-un Partid, Organizatie Religioasa, Organizatie asa-zis culturala dar evident xenofoba si nationalista, Lobby Economic sau Concern, care sunt intr-adevar iNDEPENDENTI si CURATI, CINSTITI.. OAMENI care NU pOT FI CUMPARATI, cum a fost de exemplu EMIL CONSTANTINESCU pe care ACESTIA TOTI, in special Basescu si Iliescu si securistii-popi-legionaro-comunisti l-au acoperit de noroi . SIBIUL IMPORTA..sa ramana DEPARTE DE JEGUL DIN PUSTA BARAGANULUI... Nu e de ajuns sa strigi NU VREAU BASESCU...trebuie sa alegi PE CINE-L VREI IN lOCUL RAMAS GOL? La TROACA aceasta de POLITICA BUCURESTEANA, daca dai afara un porc, vin 100..si mai flamanzi, si mai rai... Sper ca ma intelegeti.. NU VA VREAU RAUL, sunteti SIBIENII MEI, si pentru mine SIBIUL CONTEAZA, RESTUL-LUMII-SLOBODA....
Raspunde

ibra

Acum 11 ani

Ceea ce va încerca acum Traian Băsescu, sperând să delegitimeze rezultatul referendumului care îi va fi cu certitudine defavorabil, este să vorbească el însuși și acoliții lui despre fraude, deși nu există nici un fel de argument sau logică în acest sens. Pe principiul că o minciună repetată are șanse să fie percepută drept adevăr.
Raspunde

Langa

Acum 11 ani

De ce atata desantare pentru un parlit de mincinos si plagiator ? Un simplu HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! si gata .
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Cum puteti sa i comparati pe Emil CONSTANTINESCU cu basescu ? Cine face o astfel de ompratie o face pentru a lgitima un anume Basescu - alt motiv nu vad si nu cred ca se poate gndi vreodata sa compare un Profesor universitar cunoscut cu un securist ordinar vanzator de flota! Oameni buni Basescu est doar Basescu si referendumul ste facut doa pentru el - pe 29 ne intrebam simplu il mai vrem sau nu - evitati aceste comparatii pentru ca o sa cadeti in ridicol !
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

De asemenea doream sa atrag atentia celor ce cred ca pot distrage atentia romanilor de la jaful PDL-ist ! Acest Referendum este pentru a-l pune pe Basescu in fata romanilor - nu pentru altceva - E simplu, o singura pagina un singur nume doua variante de raspuns pe buletinul de vot : DA sau NU ! Fiecare este responsabil de alegerile pe care le face ! Inca o data - aici nu e vorba de altcineva - E vorba de BASESCU _ DA sau NU !
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

11. STEFAN Lucian (IP 188.27.140.152) Cum puteti sa i comparati pe Emil CONSTANTINESCU cu basescu ?__________________ CITITI ATENT TEXTUL si apoi SARITI...Comparatia SE POATE FACE DE FAPT: UNUL CINSTIT (Constantinescu, ca sa intelegeti ce vreau sa spun, trebuie sa va dau mura-n gura) si TOTI CEILALTI (Iliescu, Basescu, Ponta, Atonescu) CORUPTI PANA-N MADUVA OASELOR....Pe Constantinescu ASTIA l-au acoperit cu noroi si POPULATIA A CREZUT, asa cum crede si acum ca PONTA E CINSTIT si DEMOCRAT...V-ati ars de nenumarate ori, NU INVATATI NIMIC?! Cand am vazut prima data afisul acela cu Basescu (mie necunoscut) si cu SA TRAITI BINE am intepenit..Ati adus PERSOANE in POLITICA si nu SISTEME..Acum aveti ce-ati vrut LUPTA iNTRE CLANURI zise POLITICE ...si va orientati dupa PERSOANE...si nu dupa PARTIDE cu PROGRAM si SISTEME...TIGANIE de BUCURESTI, lasati-o de-o parte TIGANIA si CEARTA, voi sunteti SIBIENI, uniti-va in ONG-uri si alegeti OAMENI CINSTITI si CURATI, care atat ei ,cat si rudele lor pana la gradul III nu fac parte din nici-un partid, din nci-o Organizatie Religioasa sau Laica, din nici-un LOBBY Economic sau Concern, oameni care NU pOT FI CUMPARATI.. Nu VA BUBUITI VOI SIBIENII pENTRU TROACA CELOR DIN BUCURESTI...SIBIENI, UNITI-VA...
Raspunde

STEFAN Lucian @ Georg

Acum 11 ani

Doresc sa va informez domnule ca o forma democrata de conducere presupune alinierea la un grup ce imparte idei si crezuri similare. A crede vreodata ca o tara poate fi condusa de ONG-uri este o mare UTOPIE - mai ales pentru ca 30% si mai bine din ONG-urile romanesti sunt subordonate politic lui BASESCU Traian. Si nu doresc sa spun un lucru si apoi sa nu il justific sau sa dispar ca magarul in ceata! Eu propun ceva real si foarte realizabil - Haideti sa mrgm toti la vot - ureaza 5 minute, si sa ne exprimam opinia ! Dupa ce am votat trebuie sa urmarim daca votul nostru a fost unul de bun augur pentru crezurile noastre : mai explicit : eu in 2004 l-am votat pe Basescu, fara regrete am facut-o pentru ca am fost orb la jaful din ministerul transportuilor si al primariei capitalei, Ulterior, nu am mai votat cu Basescu nici mort, dar am fost la vot nu am als sa stau acasa - acum voi merge si voi vota din nou si daca va fi demis de populaie atunci urmeaza sa ma focalizez pe ceilalti care urmeaza!
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Si asa vom face mereu cat se poate de corect si de solid ! Te dezamageste un politician dupa ce l-ai votat? Ok nu il mai vota in viata ta! e simplu, urmeaza in felul asta sa avem o schimbare de persoane la nivel inalt si poat, doamne ajuta vom ramane si cu ceva oameni de calitate ! Va doresc o zi buna !
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Un articol de: B1.ro | 24 Iul 2012, 11:14 Doctorul în Drept Victor Ponta nu știe cu ce se ocupă Curtea Internațională de Justiție: _________________________________ Gafa, făcută într-un interviu pentru Der Spiegel Deși se laudă (încă) în CV cu faptul că este Doctor în Drept, cu o lucrare despre Curtea Penală Internațională, plagiată în 2003, premierul Victor Ponta continuă să se facă de râs în fața presei străine cu cunoștințele sale juridice. Astfel, în finalul interviului acordat publicației germane Der Spiegel, Ponta confundă Curtea Internațională de Justiție de la Haga, cu o altă instituție, Curtea Penală Internațională, care are sediul tot la Haga. Prima judecă diferendele între state, a doua se ocupă cu judecarea crimelor împotriva umanității. Iată răspunsul lui Victor Ponta la o întrebare Der Spiegel: Ce ați dori să faceți în loc de politică? Să reveniți la profesia de bază, cea de avocat? \"Dacă nu aș mai fi în politică, aș lucra ca procuror, poate în poziția mea anterioară de procuror anticorupție. Mi-aș dori, de asemenea, să merg la Curtea Internațională de Justiție de la Haga și să-mi practic meseria împotriva dictatorilor. Ar fi frumos să trăiești într-o Europă unită și să te ocupi de acești politicieni îngrozitori care au sfidat drepturile omului”. Subiectul a fost semnalat inițial de site-ul digi24.ro. _____________________________ ***www.b1.ro/stiri/politica/doctorul-in-drept-victor-ponta-nu-tie-cu-ce-se-ocupa-curtea-interna-ionala-de-justi-ie-gafa-facuta-intr-un-interviu-pentru-der-spiegel-33785.html______________________________ Nota mijlocitorului de stire:_____Victor PONTA: CURTEA PENALA INTERNATIONALA, 2003 Teza de Doctorat______este tocmai lucrarea cu 115 pagini Copy-Paste. ESTE EXACT TEMA despre care NU ARE HABAR IN INTERVIU...
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Stire-BOMBA:____ Un acord semnat de copresedintii USL cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate si alte organizatii sindicale si ale societatii civile prevede desfiintarea Curtii Constitutionale, ANI, DNA, CNSAS / Colonelul Mircea Dogaru confirma un acord de principiu de Raluca Pantazi HotNews.ro Joi, 26 iulie 2012, 13:11 Actualitate | Esenţial Col. (r) Mircea Dogaru Col. (r) Mircea Dogaru Foto: Agerpres Un document publicat de Adevarul si care circula pe internet arata ca exista un acord semnat de copresedintii USL Victor Ponta, Daniel Chitoiu si Daniel Constantin cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate si alte organizatii sindicale si ale societatii civile care prevede desfiintarea Curtii Constitutionale, ANI, DNA, CNSAS. Colonelul Mircea Dogaru, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), a confirmat pentru HotNews.ro existenta acestui document si a precizat ca \"este un acord de principiu, urmand ca fiecare punct sa fie discutat. Sunt 53 de semnatari din partea noastra, fiecare cu obiectivele lui\". Intrebat de HotNews.ro daca confirma existenta acestui document ce prevede desfiintarea Curtii Constitutionale, ANI, DNA, CNSAS, colonelul Mircea Dogaru a declarat ca: \"este un acord de principiu, urmand ca fiecare punct sa fie discutat. Sunt 53 de semnatari din partea noastra, fiecare cu obiectivele lui\". \"Noi, militarii, vom discuta probleme legate de structurile militare si de pensii. In rest sunt apanajul celorlalte organizatii. Dar in ce priveste DNA, de la mine a venit ideea. Nastase a inventat PNA, Macovei l-a bagat in curtea justitiei sub numele de DNA si toate discutiile au fost cand Basescu voia sa ii schimbe pe Vacaroiu si Nastase. Este o institutie de tip stalinist\", a continuat Mircea Dogaru. Intrebat cand ar trebui sa intre in vigoare prevederile acestui acord de principiu, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate a declarat ca \"totul este negociabil. In functie de rezultatul negocierilor, vom sustine pe unii sau pe altii in alegeri\". \"Este inutil sa se incerce acuzarea domnilor Daniel Chitoiu, Victor Ponta si Daniel Constantin. Dansii au avut bunul simt sa accepte dialogul cu societatea civila. Ce va rezulta vedem in toamna\", a precizat Dogaru pentru Realitatea TV, confirmand inca o data existenta acestui document semnat de copresedintii USL si care prevede printre altele desfiintarea Curtii Constitutionale, a ANI, DNA si CNSAS. Citeste aici documentul atribuit Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Amintim ca o solicitare similara semnata de Consiliul National al Societatii Civile, din care face parte si Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, si care prevedea de asemenea desfiintarea Curtii Constitutionale, ANI, DNA, CNSAS, a fost depusa si la Administratia Prezidentiala, in luna februarie a acestui an. _____ ***www.hotnews.ro/stiri-esential-12885196-acord-semnat-copresedintii-usl-sindicatul-cadrelor-militare-disponibilizate-alte-organizatii-sindicale-ale-societatii-civile-prevede-desfiintarea-curtii-constitutionale-ani-dna-cnsas.htm------------si aici DOCUMENTUL ORIGINAL pe Scribdo, intai cititi, apoi comentati, NU EU L-AM SCRIS:___________ ***www.scribd.com/doc/101113741/Document-2012#
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus