Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Magos si Ghigolea au jucat in "Misiune imposibila" la Raliul Sibiului 2012

La finalul celui mai important eveniment de raliuri din România - Raliul Sibiului 2012 - Dan Magoș și Dragoș Ghigolea, cei doi piloți ai echipei Sibiu Rally Team au dus la bun sfârșit ceea ce înaintea competiției denumeau a fi „misiunea imposibilă”. Cei doi sibieni au reușit să termine Raliul Sibiului, o performanță ce, în condițiile date, era greu de atins.

Inițial, așa cum a declarat Dan Magos, s-a dorit înscrierea a două echipaje sub sigla echipei sibiene, însă fondurile insuficiente au facut ca doar Citroen-ul Xsara să fie la start. „Având în vedere că anul trecut a expirat omologarea mașinii de concurs, am hotărât să ne înscriem la clasa 12. Obiectivul principal a fost terminarea raliului, lucru care. de altfel, s-a și întâmplat. A fost greu, dar frumos”, a declarat Dan Magoș, pilotul și managerul echipei Sibiu Rally Team.

Dragoș Ghigolea a făcut pentru prima dată echipă cu Dan Magoș într-un „raliu adevărat”. „A fost primul meu raliu adevarat și doresc să-i mulțumesc lui Dan pentru șansa oferită. Mai am foarte multe de învățat, dar important este că am făcut pasul spre raliurile adevarate”, a spus co-pilotul Dragoș Ghigolea.

Având în vedere punctele acumulate în cadrul Raliului Sibiului România, echipajul sibian, care în momentul de față este pe locul doi la clasa 12, promite că va încerca să participe la cel puțin o altă etapă din cele trei rămase din sezonul 2012 al Campionatului National de Raliuri.

Raliul Sibiului România 2012 a fost a opta etapă din Intercontinental Rally Challenge, dar și etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri „Dunlop” și etapă eveniment în FIAEuropean Rally Cup.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus