Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

40 de artizani vor expune la a XI-a editie ArtBoutique

Au mai rămas câteva zile până la a XI-a ediţie ArtBoutique, la care şi-au anunţat prezenţa peste 40 de artizani români din Sibiu, Arad, Bucureşti, Baia Mare, Constanţa, Covasna şi Cluj Napoca şi Timişoara.

Artiştii vor expune obiecte şi accesorii vestimentare, bijuterii, decoraţiuni din ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, cosmetice home-made şi articole pentru copii.

Ediţia din acest an aduce şi un concurs la care pot participa toţi cei care iubesc arta hand-made, trimiţând două fotografii, una în care e reprezentat obiectul în forma lui originală şi a doua în care arată cum l-au adus la viaţă, restaurându-l sau adăugându-i câteva elemente personale. Regulamentul concursului poate fi gasit online pe pagina:http://www.artboutique.org/concurs , transmit organizatorii.

ArtBoutique se va deafăşura în perioada 10-12 august, în Piaţa Mică din Sibiu, în faţa Muzeului Franz Binder.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus