Ingrediente:
-4 gălbenuşuri
-3 l zahăr
-150 gr lapte condensat îndulcit
-350 ml frisşcă
-jumătate baton vanilie sau esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi seminţele de la batonul de vanilie.Se fierbe compoziţia pe baie de apă amestecând continuu până ce gălbenuşurile se spumează bine şi încep să se albească.
După ce s-a răcit se amestecă cu laptele condensat şi se mixează bine.
Compoziţia rezultată se toarnă peste frişca bătută şi se încorporează uşor cu o spatulă.
Se bagă la congelator pentru 3-4 ore, timp în care se mai amestecă în ea din când în când. După patru ore poate să se servească simplă sau cu diferite toppinguri. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 127


Ultimele comentarii
Acum 5 ore
BOGDAN
Acum 6 ore
Unul
Acum 6 ore
Gen
Acum 6 ore
Emil
Acum 6 ore
Claus