Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Oltenii insista pentru autostrada Sibiu - Pitesti

Prefectul judeţului Vâlcea, Mircea Nadolu, a declarat marţi că i-a comunicat premierului României, Victor Ponta un set de probleme ale judeţului printre care se numără şi păstrarea "coridorului IV pan-european al autostrăzii pe traseul stabilit iniţial, trecând prin Vâlcea şi nu pe ruta Sibiu - Făgăraş". "Am solicitat premierului României să analizeze posibilitatea păstrării rutei Coridorului IV pan-european pe traseul stabilit iniţial, respectiv Nădlac, Arad, Deva, Orăştie, Sibiu, Bucureşti, Feteşti şi Constanţa, trecând prin judeţul Vâlcea. În data de 25 mai 2012, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii declara că vrea să devieze Coridorul IV de autostrada de la Sibiu spre Făgăraş, Braşov, Comarnic, Ploieşti, Bucureşti, deşi iniţial acesta trebuia să treacă prin Sibiu şi Piteşti", a precizat Nadolu, citat de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

11 comentarii

sIbIaNuL

Acum 10 ani

vrem autostrada Sibiu-Pitesti!!! Sibiul nu face nimic in acest sens....
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

SE DARAMA atunci obligatoriu Turnul Spart si mai ales Castelul Turnul Rosu (monuiment istoric cel putin din sec XV, daca nu mai devreme). Doar daca ar face un sistem de DOUA PODURI, sa se treaca intai pe malul celalat la Porcesti, apoi sa se revina iarasi la soseaua de aici..poate pe la Lotrioara pe undeva...
Raspunde

un om

Acum 10 ani

pentru noi este mai buna o autostrada Sibiu- Brasov .
Raspunde

ptr un om

Acum 10 ani

ai dreptate, ca toate tirurile merg spre Brasov nu pe Valea Oltului...daca esti din Sambata nu-i necesar sa merg pe autostrada \"acasa\". O autostrada se face, in mod normal, intr-o zona cu trafic foarte aglomerat, ori drumul Sibiu-Brasov este mult mai putin circulat decat Valea Oltului, unde mai apaare suplimentare si pericolul blocarii drumului cu pietre cazute de pe versanti.
Raspunde

sibi

Acum 10 ani

Adevarul este ca vrem o autostrada care sa ajute la fluidizarea circulatiei. Acum pe valea oltului este ingrozitor de aglomerat, deci este mai mult decat necesar sa faceti naibii ceva in sensul asta. Nu ati ajuns la ciolan ca sa va umpleti voi hotilor conturile ci sa faceti naibii niste drumuri pe care sa putem circula. Sunteti pe ciolan de peste 20 de ani si nu sunteti in stare sa faceti o autostrada, plecati naibii si lasati pe altii care sunt capabili.
Raspunde

popa

Acum 10 ani

Au redus in iulie cheltuielile cu investitii cu 60 %. O sa se faca autostrada asta dupa ce nu vor mai fi la guvernare. Macar sa apuce sa le termine pe cele incepute pina acuma.
Raspunde

Radu@ popa

Acum 10 ani

Au redus cheltuielile cu contractele paguboase ale lui Udrea and company! V-au taiat sursele de campanie si urlati acum ca din gura de sarpe! Gata cu furturile! Vrem eficienta!
Raspunde

Radu@ popa

Acum 10 ani

Au redus cheltuielile cu contractele paguboase ale lui Udrea and company! V-au taiat sursele de campanie si urlati acum ca din gura de sarpe! Gata cu furturile! Vrem eficienta!
Raspunde

un sofer

Acum 10 ani

asta numai la noi in Romania se poate intimpla cel mai circulat tronson din romania se numeste DN 7 si drum de promenada de sfirsit de saptamina DN 1 interesu este poiana brasov unde se afla vilele boerilor aici nu primeaza interesu national ci cel de grup vezi autostrada Transilvania facuta pe bani publici si nu culoaru 4 pe bani gratis europeni unitiva jud SIBU jud VILCEA jud ARGES si puneti presiune pe Guvern
Raspunde

eu

Acum 10 ani

radu popa e un bou, unde ai vazut tu autostrazi pana au fost pdsr-ul la putere mai doamna Udrea?
Raspunde

premierul copy-paste

Acum 10 ani

Eu nu dau banii pe drumuri si alte investitii de nimic! Jumatate din bani ii investesc in mine si de cealalta jumatate dau ajutoare sociale la toti lenesii din tara asta ca sa ma voteze in continuare. Semnat: Cacademician \'doctor\' inginer Victor Ponta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus