Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Fanii Vointei organizeaza prima editie a "Cupei Suporterilor Sibieni"

Dacă echipa lor de suflet  - Voința Sibiu - se află în pauză competițională, suporterii s-au gândit la o nouă modalitate de socializare, care, desigur, implică și mult fotbal. Membrii asociaţiei „Liga Suporterilor Sibieni”(LSS)  s-au întâlnit și, după un brainstorming ca la carte, au decis că e timpul să creeze o competiție fotbalistică dedicată în exclusivitate suporterilor din oraşul de pe Cibin. Ca să nu fie bănuiți de discriminare, peluziștii vor organiza „Cupa Suporterilor Sibieni” atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. „Vă aşteptăm, suporteri de toate vârstele şi categoriile, să luaţi parte la acest eveniment dedicat nouă, fanilor Voinţa Sibiu”, anunță reprezentanții LSS.

În cinci august, pe „cutiuță”

Cupa Suporterilor Sibieni, aflată la prima ediţie, se va desfăşura pe data de cinci august, pe terenul II al stadionului „Municipal”, arhicunoscut sub denumirea de „cutiuţa”. „Se vor organiza echipe de șase-șapte jucători + X rezerve, pe suprafaţă de joc de aproximativ 50 de metri. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0743 362 015 şi veţi preciza numele echipei şi numărul jucătorilor. Data limită este 1 august. Nu se percepe taxă de înscriere. Numărul echipelor va fi nelimitat”, se arată în comunicatul LSS.

Suporterii au pregătit și o expoziţie foto - „Voinţa Sibiu – 5 ani” - care dorește să surprindă parcursul „alb-verzilor” din Liga a IV-a până în Liga 1, dar şi acţiunile suporterilor. Pe lângă  baloanele în culorile clubului sibian, vor mai fi întâlniri cu foşti sau actuali jucători ai Voinţei, un punct de informare al Asociaţiei „Liga Suporterilor Sibieni”, dar şi alte suprize nedezvăluite încă de organizatori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus