Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hanescu, Ungur si Crivoi sunt pe tabloul principal al primului turneu de tenis profesionist organizat in Sibiu

Cei trei români vor fi pe tabloul principal al primului turneu de tenis profesionist organizat în Sibiu.

Adrian Ungur, Victor Hănescu şi Victor Crivoi vor fi prezenţi pe taboloul principal al turneului BRD Sibiu Challenger 2012, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro, informează Mediafax.

Primii doi favoriţi ai challengerului sunt Adrian Ungur (numărul 102 ATP) şi Victor Hănescu (123 ATP), urmaţi de Inigo Cervantes (Spania, 130 ATP), Alessandro Giannessi (Italia, 134 ATP), Joao Souza (Portugalia, 143 ATP), Andreas Haider-Maurer (Austria, 157 ATP), Augustin Gensse (Franţa, 158 ATP) şi Thomas Schoorel (Olanda, 209 ATP). Competiția de la Sibiu se va desfăşura în perioada 4-12 august pe terenurile de zgură din incinta Tenis Club Pamira. Meciurile tabloului de calificări au loc în zilele de patru şi cinci august, iar în  șase august ia startul primul tur de pe tabloul principal. Tragerea la sorţi a tabloului principal va avea loc sâmbătă - patru august, ora 13.00, în prezenţa supervizorului ATP, Rogerio Santos.

Organizatorii au anunţat că intrarea spectatorilor va fi liberă pe toată perioada desfăşurării turneului. De asemenea, cei prezenţi la Tenis Club Pamira vor putea vedea trofeele fostului tenisman Ilie Năstase care vor fi expuse la standul BRD.

Turneul face parte din seria de patru evenimente Challenger organizate în România în perioada iulie-septembrie 2012: BRD Arad Challenger, BRD Timişoara Challenger, BRD Sibiu Challenger şi Ropharma Braşov Challenger prezentat de BRD. Aceste patru evenimente, alături de Năstase Ţiriac Trophy, sunt singurele evenimente ATP organizate în România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

silence please

Acum 11 ani

bravo . la mai multe editii. in sfarsit ceva frumos, nu doar fotbal seminte shaorma si cefe late . sper ca spectatorii sa stie ca trebuie sa se spele inainte sa vina in tribune, sa stie ca trebuie sa isi dea telefoanele pe silent si ca intre primul serviciu si al doilea nu se aplauda.
Raspunde

nicolae

Acum 11 ani

unde se afla terenurile de tenis si cum se ajunge acolo din centrul orasului?multumesc
Raspunde

coralya

Acum 11 ani

Felicitari pentru initiativa si subscriu la \"silence please\". Inca o data FELICITARI
Raspunde

@ nr 2 nicolae

Acum 11 ani

calea suri mici unde a fost candva semeteul [SMT ] PESTE LINIA FERATA locul unde doreste Iohanis sa construiasca noul viaduct.........Acuma sti dle din centrul sibiului poate doresti o harta-cu traseul ptr a nu te pierde
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus