Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Angajatii Fiscului invata sa comunice cu contribuabilii

Angajații Fiscului vor învăța, timp de două zile, tehnici de comunicare pe care le vor putea aplica în relația cu contribuabilii, în cadrul unor seminarii susținute de conf. univ. prof. Dumitru Borţun.

Prin seminarul „Relaţia funcţionarului cu contribuabilul. Tehnici de comunicare”, Dumitru Borţun – preşedintele Juriului de Onoare al Asociaţiei Române de Relaţii Publice și decanul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice SNSPA, va încerca timp de două zile, în perioada 2-3 august, să explice angajaților sibieni importanța comunicării și etapele pe care aceștia trebuie să le parcurgă pentru a realiza o comunicare eficientă la locul de muncă.

”Prima regulă o reprezintă contactul vizual şi zâmbetul. Ce vă costă să zâmbiţi? Zâmbetul înseamnă să lași garda jos, pentru că altfel nu ne calificăm pentru comunicarea umană. Altfel, suntem în competiție cu partenerii noștri de dialog, cu contribuabilii, fapt care nu va permite realizarea unei comunicări eficiente”, a spus Dumitru Borţun.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

un roman

Acum 10 ani

pentru Turnul Sfatului: „Zâmbetul înseamnă să lași garda joi,” de ce nu si LUNI, MARTI, MIERCURI SI VINERI SI doar JOI!!! :)))))
Raspunde

Veta

Acum 10 ani

De ce nu angajeaza direct oameni stiu sa comunice? Sa zambeasca, sa fie amabili si sa aiba cei sapte ani de acasa.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Copy-Paste:___Altfel, suntem în competiție cu partenerii noștri___Cu CINE ESTE IN COMPETITIE/CONCURENTA tocmai FISCUL? cu ce fel de PARTENERI? Exista si o altta AUTORITATE FISCALA? eventual PARTENERA cu FISCUL Nr.1 cel cunoscut? Poate cei care pretind TAXA de PROTECTIE, altfel o patesti? Nu stiu...scrieti sa aflu si eu..
Raspunde

dan

Acum 10 ani

Lectia 1. Omul vine la finante cu treaba, nu ca sa il insulti. Lectia 2. Sa trimiti omul de la un ghiseu la altul pt ca tie iti este lene/esti incompetent(a) nu este frumos Lectia 3.Nu mai sta la povesti cu colegele de birou cand ai oameni la rand cu treaba la institutie Lectia 4. daca omul isi baga p***-n el de neam si emigreaza, nu mai plateste impozite si bugetarului ar trebui sa ii scada salariul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus