Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

AFT anunță noi exerciții cu aruncătoare de grenade în Poligonul din Poplaca

AFT anunță noi exerciții cu aruncătoare de grenade în Poligonul din Poplaca

Dacă auziți bubuituri în această după amiază și în această seară, nu vă alarmați, studenții Academiei Forțelor Terestre din Sibiu fac noi exerciții cu aruncătoarele de grenade în Poligonul din Poplaca.

„Joi, 14 noiembrie, efective din cadrul Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu vor executa, în intervalul orar 15:00-20:00, trageri cu aruncătorul de grenade AG-7 în poligonul automatizat Poplaca”, a anunțat lt.col. Daniel Dorobanţu, șef birou Secretariat, Registratura, Informare și Relații Publice din partea AFT Sibiu.

Un exercițiu similar a avut loc în această vară, în luna iulie, sunetele putând fi auzite în ami multe cartiere ale Sibiului. Au existat atunci și localnici care s-au speriat de ele sau au spus că nu au putut să doarmă.

Reprezentanții AFT au explicat atunci că astfel de exerciții sunt incluse în pregătirea studenților și sunt absolut necesare pentru dezvoltarea lor militară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus