Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cristi Pustai: Eric si Lulalku isi asteapta cartile verzi. Astafei este al Gazului!

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș se deplasează, mâine, în Bistrița, pentru a juca cu Gloria în etapa a treia a Ligii I, stagiunea 2012-2013, iar antrenorul Pustai consideră că elevii săi trebuie să facă tot posibilul pentru a obține puncte din acest meci.

După primele două etape, Gazul a acumulat doar un punct, în chiar prima rundă, când a făcut egal, scor 1-1, pe terenul campioanei CFRCluj. Etapa a doua și totodată prima disputată în Mediaș nu a fost cu noroc pentru „gaziști”, deoarece au pierdut cu 0-2 în fața Pandurilor din Tg. Jiu. Însă, nici Gloria Bistrița nu stă mai bine, având zero puncte în clasament. Antrenorul Pustai speră că fotbaliștii Gazului au trecut peste înfrângerea suferită în fața Pandurilor și că sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru a obține punctele puse în jocul de la Bistrița. „Urmează un nou joc de campionat. Din nou începem această etapă noi, cu meciul nostru la ora 19.00, de la Bistrița. Să sperăm că am trecut repede peste eșecul cu Pandurii și că am învățat ce era de învățat, pentru că am întâlnit o echipă bună, care ne-a arătat cum trebuie să evoluăm și noi în deplasare. Parțial am reușit și noi o repriză foarte bună la CFR. Nu mai vreau să discutăm despre ce a fost pentru că și la meciul cu Pandurii au fost câteva momente cheie în care, dacă le-am fi speculat, poate rezultatul ar fi fost altfel. Deci trebuie să gândim că din eșec trebuie să iei lucrurile și să le analizezi și să înveți. Din victorii, la fel, trebuie să vezi ce ai făcut bine și să continui pe această linie. Deocamdată avem un singur punct și mergem la Bistrița cu gândul de a obține cât mai mult din acest meci. Normal, întâlnim o echipă care și ea a început destul de slab acest campionat. Are zero puncte. Este începutul. Mai sunt încă 32 de etape, dar fiecare meci contează și fiecare punct acumulat este important”, a declarat Cristi Pustai în conferința de presă organizată înaintea meciului.

Situația financiară a Bistriței nu îi impresionează pe medieșeni

Zvonuri despre o posibilă desființare sau retragere din campionat a Gloriei Bistrița au apărut, după ce s-a aflat că echipa suferă din punct de vedere financiar, însă Pustai consideră că situația viitorilor adversari nu trebuie să îi impresioneze pe jucătorii săi. „Situația financiară a Bistriței este, probabil, aceeași de câțiva ani și zvonuri că echipa se desființează sau că echipa se retrage au mai fost și acum patru ani, și acum trei ani. Eu cred că este o echipă cu tradiție, o echipă care nu va părăsi scena Ligii 1 așa desființându-se,  pentru că este o reședință de județ și până la urmă se vor găsi fonduri ca această echipă să continue activitatea. Acest lucru nu trebuie deloc să ne impresioneze, nici să ne destabilizeze, nici să credem că la Bistrița vom avea un meci ușor. Din contră, vom întâlni un adversar care are mare nevoie de puncte, ca și noi de altfel”, a adăugat Pustai.

Lulalku și Eric așteaptă cartea verde. Astafei este apt de joc

Înaintea celei de-a doua deplasări din acest campionat, medieșenii nu au jucători accidentați ori suspendați. Însă, Eric și Lulalku se află în așteptarea cărților verzi. O veste bună vine de la Astafei, jucător căruia i-a fost deja înregistrat transferul. „Nu sunt probleme de lot, doar că cei doi jucători care erau în așteptare, așa cum scrie și programul pentru cartea verde, au rămas tot în așteptare. E vorba de Lulalku și de Eric. Iar de Victoraș Astafei, ieri a fost înregistrat transferul și este apt de joc” a conchis Pustai.

Gloria Bistrița - Gaz Metan Mediaș se joacă mâine, trei august, cu începere de la ora 19.00. Meciul este transmis de canalul Digi Sport 1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus