Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Nicolle Stanese petrece luna de miere in Singapore

Prezentatoarea TV Nicolle Stănese a postat astăzi pe pagina personală de Facebook o fotografie prin care arată locul în care își pretrece luna de miere: Singapore. Mai exact, plaja Palawan.

La începutul acestei luni Nicolle s-a măritat astăzi cu omul de afaceri Mihai Cioltea.

Ceremonia a avut loc la primăria Sibiu, cei doi îndrăgostiți spunând ”Da!” în fața primarului Klaus Johannis. Nunta a avut loc la un hotel din Sibiu, find invitate aproximativ 300 de persoane. Muzica a fost ”asigurată” de Andra și Canaf de la Vocea României.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

reclama gratis

Acum 10 ani

WTF IS nicolle stanese.
Raspunde

hu huhu hu

Acum 10 ani

cine mai e si asta hu hu?
Raspunde

SfnVCXMLLAasZMg

Acum 10 ani

Nicolle Martin - Awe, Allison, you and Drew paved the way to beautifulness we just had to flloow in your footsteps! Great job, Courtney! Oh, and post the Christmas picture if you like! I don't think anyone on our list will find it! It's hard to choose a fave, but that one ranks at the top!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus