Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
5°C

Salciile de pe malul Cibinului, mai umbroase peste doi-trei ani

Aproximativ 100 de sălcii au fost plantate în ultimii doi ani, pe malurile Cibinului, potrivit Serviciului de administrare a parcurilor și zonelor verzi din Sibiu. Noii copaci fie i-au înlocuit pe cei tăiați din cauza vârstei, fie au suplimentat numărul celor existenți. Noile sălcii vor ”umbri mai consistent” peste aproximativ doi – trei ani. Malurile Cibinului ar putea deveni, în timp, un loc de promenadă, în funcție de deciziile administrației locale. Prin proiectul noului pod peste Cibin, cel în prelungirea străzii Neculce, au fost amenajate scurte alei pe malurile râului. Astfel de alei vor fi amenajate și sub podul care va înlocui actuala structură metalică din apropierea Pieței Cibin. Dacă sibienii vor ”răspunde pozitiv” acestor investiții, conducerea administrației locale ia în calcul amenajarea de promenade pe malurile râului. Un astfel de demers implică o birocrație mai amplă, având în vedere că malurile Cibinului sunt în administrarea Apelor Române.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

un oarecare

Acum 11 ani

Foarte buna initiativa felicitari primariei dar o parere de luat in seama portiunea dintre podu MARIA TEREZA SI GIRATORIU Libertatea a fostului Tirg al finului se poate amenaja o parcare cu putin spatiu verde si portiunea dintre Podu N ECULCE si Autogara turnisor se poate amenaja un parc
Raspunde

xxxx

Acum 11 ani

Mai intii ar trebui curatat Cibinul si apoi sa vorbim despre promenade pe malul Cibin.Dar pina la promenade mai sunt strazi ale Sibiului unde oamenii rabda urgia prafului de zeci de ani.
Raspunde

Dani

Acum 11 ani

Albia trebuie curatata de Apele romane, cel putin asa a delcarat Iohanis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus