Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

Primaria Medias a semnat contractul de atribuire a lucrarilor pe 39 de strazi

Astăzi a avut loc la Mediaș semnarea contractului de atribuire a lucrărilor pentru cele 39 străzi finanţate din împrumutul acordat de  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Contractul a fost semnat cu S.C. Tehnic-Asist S.R.L. Botoşani, S.C. KIAT GROUP CONSTRUCT S.R.L. şi S.C. Proiect Bucureşti S.R.L., valoarea totală a contractului fiind de 25,4 milioane de lei.

„Este, zicem noi, o victorie a Administraţiei Locale şi ne asigurăm că în 2014 infrastructura municipiului Mediaş va fi modernizată într-o proportie de peste 95%”, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Foto: Nova Tv

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

cip

Acum 9 ani

ca sa modernizezi infrastructura mediasului ai nevoie de cel putin 10 ani.........de vreo doi ani sta neasfaltata o bucata din strada garii ,sos sibiului e tot o groapa s-un canal......
Raspunde

lnTNRiqU

Acum 9 ani

Le doresc si eu numai bine si multa fiicrere.Casatoria este un pas firesc in orice relatie de lunga durata in care cele doua persoane se completeaza reciproc,se iubesc si se respecta. Este foarte frumos momentul casatoriei si plin de emotie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus