Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dorin Zotinca a demisionat de la Vointa Sibiu: "Consider ca nu sunt conditii propice promovarii"

După ce a lăsat să se înțeleagă că nu este mulțumit de situația de la nivelul conducerii echipei sibiene, antrenorul Dorin Zotincă, instalat în această vară, a demisionat astăzi.

Anunțul a fost făcut, ca de fiecare dată, printr-un comunicat al clubului sibian. „Tehnicianul Dorin Zotincă şi-a înaintat demisia, luni dimineaţă, aceasta fiindu-i aprobată de către conducerea clubului CSUVoinţa. În aceste condiţii, antrenamentele vor fi conduse de către Viorel Jurcă, antrenorul echipei a doua a clubului de pe Municipal, care activează în Liga a IV-a”, se arată în comunicatul CSU Voința Sibiu.

„Consider că nu sunt condiţii propice promovării”

Zotincă l-a înlocuit, în această vară, pe banca tehnică a Voinței pe Alexandru Pelici, care ulterior s-a înțeles cu FCM Tg. Mureș. Venirea lui Dorin Zotincă la Voința a coincis cu plecarea unui număr mare de jucători din fosta formație care a jucat în sezonul trecut în Liga I. Deja ex-tehnician al Voinței, Zotincă nu a apucat, din calitatea de antrenor principal, să evolueze în niciun meci oficial cu echipa alb-verde.

La despărțirea de Voința, Dorin Zotincă spune că la Sibiu nu sunt condiții proprice promovării. „Atât timp cât nu mi se asigură stabilitate şi condiţii pentru a face performanţă, nu pot să mai rămân la acest club. Eu am venit să reconstruiesc din temelii echipa, nu am preluat o echipă gata făcută. Este greu aşa, peste noapte, să faci o echipă de la zero şi să te baţi din primul an la promovare, fără a avea minimum de condiţii. Consider că nu sunt condiţii propice promovării, de aceea am ales să demisonez", a spus Dorin Zotincă.

 

„Ne-am despărțit de comun acord”

Președintele clubului sibian, Ioan Hămbășan, spune că despărțirea de tehnician s-a făcut în condiții amiabile. „Dorin Zotincă şi-a înaintat demisia în această dimineaţă. I-am acceptat dorinţa de a părăsi echipa. Ne-am despărţit de comun acord. Antrenamentele vor fi conduse de către Viorel Jurcă, până în momentul în care vom găsi un alt tehnician care să prea conducerea tehnică a echipei", a declarat Ioan Hămbăşan, preşedintele clubului CSU Voinţa.

Demisia antrenorului a fost anunțată, voalat, într-un alt comunicat de presă, transmis de către clubul sibian week-end-ul trecut.  „Îmi doresc foarte mult să se ia o decizie la nivelul conducerii administrative care să ne asigure şi nouă, celor din iarbă, cele necesare pentru a ne putea desfăşura activitatea fără probleme. Dacă se mai întârzie în luarea unei astfel de decizii, n-ar fi exclus să fiu eu cel care să iau o decizie, pentru că nu îmi pot bate joc de tot ceea ce am clădit până acum, în cariera mea de jucător şi antrenor", declara, atunci, antrenorul principal Dorin Zotincă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

bai hambaasane desfinteaza naibii echipa saracule....
Raspunde

sib

Acum 11 ani

Foarte corect si bine spus \"bai hambaasane desfinteaza naibii echipa saracule....\" Cersetori cum fac si alte cluburi din sibiu cica ei fac performanta dar cersesc la autoritati ,iau bani si tin si ei pe acolo doi sportivi,2 copii si un antrenor.
Raspunde

valjan

Acum 11 ani

labilitatea unui secund cand primeste o responsabilitate il face sa tremure si sa demisioneze . Zotinca a stat in umbra altora ca secund si executa programul de antrenamente cu echipele ,,odata cu responsabilitatea de principal a aparut si frica de raspundere //niciodata tanarul nu va fi antrenor mare poate de la ligile mici judetene .secund da ,// de va fi numit Hizo principal undeva il ia sa mai mance o paine moale Pacat de fam, zotinca findca a fost o fam .de sportivi apreciati in sibiu si brasov
Raspunde

Un suporter

Acum 11 ani

Nu va mai faceti iluzi de o noua promovare s-a retrogadat voit toate meciurile de la cel cu GAZU au fost vindute tot intro veselie toate se gatau cu henturi in careu ca pe maidan si nu vedea nimeni desi se vedea din avion s-a pierzi 10 etape intrun mod dubios si s-a nu schimbi antrenoru e mai mult decit discutabil
Raspunde

sese

Acum 11 ani

Suntem de risul curclior,un oras cu o potenta financiara ca Sibiul sa nu aiba o echipa in A ,sa eziste atita dezinteres in privat dar si la administratia locala,in ciuda dorintei exprimate a sibienilor .Decit sa ne facem de ris prin liga a 2,mai bine se desfinteaza echipa si sa se puna la punct un proiect de calitate si pe termen mediu si lung pt a constri o echipa fanion a Sibiului.Se poate dca se doreste cu adevarat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus