Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Elevii din CJE Sibiu premiati inca o data pentru activitatea lor

Proiectul național “Consiliul Naţional al Elevilor – Factor al democratismului educaţional” a ajuns la final. Încheierea a fost marcată prin organizarea unei festivități de premiere a celor mai bune proiecte, iar cea mai ingenioasă prezentare a proiectului a aparținut Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu cu acțiunea ”Sibiu pentru comunitate”.

“Aşadar, Consiliul Naţional al Elevilor a urcat încă o treaptă pe scara performaţei, elevii dând dovadă încă o dată de implicare şi seriozitate faţă de proiectele derulate în comunităţile din care fac parte”, au declarat reprezentanţii CNE.

La proiect au participat peste 120 de elevi și profesori din 28 de județe ale țării. Delegația CJE Sibiu a fost alcătuită din Georgiana Epure – președinte CJE, Maria Mariș - secretar executiv CJE, Călin Cociș - membru în biroul de presă CNE și Alexandru Negulescu – voluntar. Elevii au fost însoțiți de prof. coordonator Paula Ciucur.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus