Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

Politia confirma informatiile Turnul Sfatului. Imobile executate silit, rezervate pentru salariatii bancilor

Informația potrivit căreia multe din imobilele executate silit de către bănci ajung să fie vândute la prețuri sub prețul pieței, prezentată la începutul acestei săptămâni de către Turnul Sfatului a fost confirmată astăzi de către IPJ Sibiu, care a prezentat cazul unui funcțioar bancar ce promitea că facilitează vânzarea unor imobile ce se află în diferite faze de executare silită contra unei sume de bani. ”Ofertele foarte bune sunt rezervate pentru salariații băncilor și pentru prietenii lor. A fost un apartament de trei camere, confort unu pe Aleea Frații Buzești care a fost scos la licitație cu 42.000 de euro, un preț mare. În final, a fost vândut cu 32.000 de euro. Alpha Bank a scos la licitație o mansardă pe strada Șteflești de 70 mp, pe două nivele și a fost vândută la o cunoștință din interiorul băncii cu 28.000 de euro. Pe site-uri sunt postate ferme pe la Marpod, la Copșa, Mohu, tot felul de grajduri pe care nu le vrea nimeni, foste vinării și așa mai departe”, susținea în articolul din Turnul Sfatului de luni, Gicu Bogdan, patronul agenţiei imobiliare Prestland.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constat faptul că B.I. a solicitat sume de bani şi altor persoane pentru a facilita vânzarea  unor imobile ce se aflau  în diferite faze de executare silită. Funcționarul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă  prevăzută şi pedepsită de art. 215, al. 1, 2 si 3 C.P.

Comentarii

3 comentarii

tiny

Acum 8 ani

dupa cum merg treburile cred ca va veni ziua judecatii pt unii imbuibati gen bancheri, politicieni, parte magistrati
Raspunde

val- jan

Acum 8 ani

va sa zica valoarea reala de cumparare este cea achitata de angajati bancilor SA zicem ca acei executati silit au platit suma aproape de valoarea de vanzare si sint pacaliti acum si deposedati cind aproape si-au achitat s-au apropiat de valoarea reala a investitiei STATUL DE CE NU ARE GRIJA DE ACEI NECAJITI SA NU-I INFUNDE SI MAI TARE SA SCOATA O LEGE PRIN CARE SAI PASUIASCA O VREME SI SA NU-I ARDA LA DOBANZI unde este grija fata de om in statul nostru la ora asta , oare bancile nu mai au nici un dumnezeu in tara aste guvernatorul nu se poate implica fiindca este roman si bancile s-au imbogatit pe seama romanilor
Raspunde

nuf

Acum 8 ani

Ce se mai stie despre acest caz?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus