Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Turcan vrea ancheta pentru TVR

 

Deputatul PDL Raluca Turcan susţine că la începutul sesiunii parlamentare va iniţia în calitate de preşedinte al Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor audieri privind planul de restructurare al SRTV, arătându-şi îngrijorarea faţă de măsurile de reorganizare anunţate de conducerea televiziunii publice. "Mă îngrijorează profund aşa-zisele măsuri de 'reorganizare' iniţiate de conducerea televiziunii publice, măsuri care vizează încetarea emisiei TVR Info şi a TVR Cultural, precum şi concedierea unui număr semnificativ de salariaţi.(...) Mă tem că prin modul în care conducerea Societăţii Române de Televiziune înţelege să 'restructureze' această instituţie nu se urmăreşte, în fapt, decât subordonarea politică ", a scris preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor pe blogul său. 
Raluca Turcan mai opinează că "disponibilizarea unui număr de 500 de salariaţi (...) nu poate fi pusă în aplicare decât în urma unui audit realizat de profesionişti care să identifice punctual acele măsuri necesar a fi implementate pentru eficientizarea TVR", informează Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

11 comentarii

anonimus

Acum 10 ani

Tu Raluca pe tine sa te intereseze de legea aia ticaloasa a pensilor care ati fraudato inpreuna cu Roberta dea dreptu discriminatorie nu mai bateti cimpi ca nu mai ce trebuie sa faceti nu faceti orcum o ea aveti soarta PNTCD 2 la suta ati sfidat 7 400 000 de votanti inpreuna cu cei 6 apropo sti cit are sefu CCR salaru si cu drept de cumul cam cit are pensile un cartier rusine sunteti rupti de realitate
Raspunde

Maria

Acum 10 ani

Pe Raluca Turcan o votez!
Raspunde

dvd

Acum 10 ani

pe asta nu o votez si daca vine cu decizia de pensionare a mea cu pensia dinainte de matlapazacul [hotie furt pe fata ] altei fufe din parlament Mai nou intrebam cand se revine la legea pensiilor dinainte de fraudare ce ziceti dna ministru Campeanu si dle prim Ponta ,,Daca se doreste se pot gasi bani exe. bani de la incalzirea piscinei lui basascu si din bani de intretinere de la vila unde locuieste cu fam. bani din intretinere la Cotroceni unde locuieste ilegal cu handralai
Raspunde

STEFN Lucian

Acum 10 ani

Foarte tare! Apreciez cum ia aceasta doamna respectabila apararea colegilor din PDl instalati pe functii caldute in TVR si care, acum sunt trimisi acasa ! Chiar apreciez.
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

Toata stima, sa se afle adevarul fiindca noua conducere sa nu ne creada prosti si nu vedem magariile pe care le face acum.
Raspunde

calin

Acum 10 ani

Noua conducere de la TVR e mai varza decat celelate si mult mai corupta. O sa vedeti asta pe parcurs...
Raspunde

GEO

Acum 10 ani

Asteptati voi mult si bine sa va maresca Ponta si Cimpeanu pensiile. Niste minciuni sfruntate. Ei desfinteaza singura televiziune publica, ca ne e deajuns in opinia lor Antelele lui Voiculescu, SI VOUA O SA VA MAREASCA PENSIA CU 10 lei si o sa cumparati painea tot cu 10 lei, nu mai vorbim de gaz, lumina, benzina etc Asa se intampla cand ajung comunistii la putere, inchid gura presei si platesc doar latratorii. D-na Turcan faceti ancheta cu ei, nu va lasati! Nu le permiteti sa ne incalice astia ca va fi vai si amar de soarta noastra
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 10 ani

In schimb nu apreciez intoxicarea de mai sus a postacilor PDL ! CU stima
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

Pt Stefan Lucian - Cu stima, daca nu esti de aceeasi parere cu USL esti fara drept la opinie. Vad ca deja va simtiti scaunul de sub fund tremurand. Sau doriti sa instaurati un nou sistem de persecutare a oameniilor.
Raspunde

un nedumerit

Acum 10 ani

Mai geo tu cred ca esti unu din aia care a taiat frunze la ciini s-au esti cuplat la bani publici si nuti pui problema traiului de zi iti doresc tie si la toti pagali ca tine s-a nu ajungi s-a te bucuri de pensie intrabo pe preferata ta unde sia facut concediu din salaru de bugetar de la stat platit de amariti la care leai fraudat pensile rusine mirlanilor toti care ginditi asa sa va ajute Dumnezeu
Raspunde

STEFAN Lucian @ Gigi

Acum 10 ani

Domnule - se simt ei singuri nu trebuie sa te pui in aceeasi oala !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus