Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Turcan cheama la audieri ”persoanele implicate in procesul de reformare al TVR”

Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, condusă de deputatul PDL Raluca Turcan, a anunţat, într-un comunicat de presă, că “persoanele implicate în procesul de reformare - restructurare din cadrul SRTv vor fi audiate marţea viitoare, într-o şedinţă comună a Comisiilor reunite de cultură, relatează NewsIn. “Având în vedere disensiunile apărute ca urmare a deciziilor luate de conducerea Societăţii Române de Televiziune în ultima perioadă, am decis, de comun acord cu domnul preşedinte Sergiu Nicolaescu, să convocăm o şedinţă comună a Comisiilor pentru cultură ale Parlamentului, marţi, 11 septembrie a.c, ora 14, sala de şedinţe a Comisiei pentru cultură a Camerei Deputaţilor, având înscrisă pe ordinea de zi audierea persoanelor implicate direct în procesul de reformare - restructurare a serviciului public de televiziune. Considerăm implicarea activă a comisiilor de specialitate ale Parlamentului ca fiind absolut necesară pentru soluţionarea problemelor apărute într-un sistem institutional în plină criză şi aflat sub control parlamentar”, se arată în comunicatul de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

ananimus

Acum 10 ani

Tu RALUCA problemele serioase leai rezolvat legea fraudata si promulgata de presedintele vostru ilegitim contestat de 90 la suta de cetateni legea pensilor pregatestei la Roberta schimburi ca la mititica are nevoie
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

Atata timp cat este sub conducerea Comisie de Cultura de ce, nu!!! Foarte bine. Felicitari pentru demers.
Raspunde

ghita

Acum 10 ani

Va doresc mult succes, sunteti o femeie deosebita si multa putere de munca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus