Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Turcan: Simbolul inimii apartine popularilor europeni

Vicepreședintele PDL Raluca Turcan a declarat astăzi că Alianța România Dreaptă va participa la alegrile generale având drept simbol inima, penstru că este emblema popularilor europeni din Parlamentul European. ”În momentul de față, Alianța România Dreaptă vizează folosirea ca siglă electorală a inimii. Acest simbol aparține popularilor europeni, practic acesta este motivul pentru care s-a folosit această siglă”, a declarat Raluca Turcan.

Inima este folosit ca simbol electoral de către FDGR. Liderul organizației, Klaus Johannis a declarat joi că dacă este cazul, va contesta folosirea inimii de către ARD.  ”Aceste simboluri sunt supuse unei analize la o comisie specială și vom cere și noi juriștilor noștri o analiză și dacă este cazul, vom contesta. Sigur, așa pentru tot felul de afișe, dumnealor înțeleg că și-au ales o inimă verde sau albastră, a noastră este roșie, dar pe buletinele de vot deocamdată siglele nu apar în culorici alb negru. Va apărea o inimă și a fost data deja e la Forumul German”, a declarat președintele FDGR, Klaus Johannis, referindu-se la asemănarea simbolurilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

13 comentarii

gigel

Acum 10 ani

Daca d-nul Johannis nu stie ce inseamna plagiat/copiat sa ii intrebe pe Ponta si pe Mang, fiindca il pot ajuta.
Raspunde

slabilor

Acum 10 ani

voi vreti dintotdeauna ce nu este al vostru santeti invatati sa contestati totul , desi stiti bine ca nu aveti dreptate dar prin hotie si forta traiti Spuneti ca semnul este al popularilor europeni ,dar voi nu sinteti nici populari nici europeni ci doar niste coarde turnatoare la comunitatea europeana asa ca uniuinea se scufunda si nu o sa ajungeti sa mai intrati in parlament gunoierilor
Raspunde

ovidiu

Acum 10 ani

Curva blonda, de ce nu ati semnalat acest lucru in momentul cand FDGR a ales inima ca simbol? Ne credeti prosti, dar noi vedem ca de fapt vreti sa ascundeti putregaiul in spatele forumului german. V-ati batut joc de noi si acum incercati tot felul de subterfugii sa va salvati pielea. Poporul nu va mai vrea, decat sa va dea la muie!
Raspunde

Poporul

Acum 10 ani

Introducere (axioma): ovidiu este o ***blonda. Cuprins: Eu, Poporul m-am saturat de ***blonda. Incheiere: la sfarsit iti dau la muie, doamna ***blonda ovidiu !
Raspunde

sb

Acum 10 ani

cel mai bine v-ati alege porcul ca simbol! Ca asta sunteti -niste porci- asa ca degeaba va tot schimbati culorile si siglele tot porci ramaneti!
Raspunde

@sb

Acum 10 ani

buna idee, trimite-ne o poza recenta cu tine
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Dureaza cam mult,asa ca mai bine uita-te in oglinda!dar ai grija ca poate se sparge si o sa avem un basist mai putin !
Raspunde

ghita

Acum 10 ani

Sigla se va folosi la nivel national, nu cred ca se vor ascunde in spatele FDGR, fiindca votantul din Tulcea sigur stie ca Johannis are sigla inima si va crede ca, candideaza el ca parlamentar la el in colegiu. Sa fim serios lucrurile acestea sunt copilarii.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Forumul German a ales primul inima rosie in aceasta tara, legal. Acest drept nu i se poate lua niciodata. Alianta nou-formata sa-si aleaga alta sigla. PDL-ul incearca sa fure. RUSINE.
Raspunde

titi

Acum 10 ani

aceasta doamna nu intelege ca Sibiul nu este in Moldova si continua sa vrea sa vrea sa candideze in acest oras.Pe cai moldovenii mei- dar nu avem cai maria ta -atunci pe curind.
Raspunde

pensionar

Acum 10 ani

tu fatuco raspunde amaritilor de pensionari cum tu si cu sleata voastra ati fraudat legea pensilor va bateti joc de oameni care au muncit o viata intreaga vezi intrebal pe colegu tau berceanu unde s-au dus 15 km de centura a sibiului cred ca nu in conturile lui din ELVETIA ALO DNA nu vi se pare suspect individu
Raspunde

unul

Acum 10 ani

fa, cotofano, du-te si candideaza la Botosani, ce cauti la Sibiu, pupaza blonda?! ne-am saturat de venetici ca tine care vin sa ia caimacul de la ardeleni! HUO, coaja!!!
Raspunde

unul

Acum 10 ani

fa, cotofano, du-te si candideaza la Botosani, ce cauti la Sibiu, pupaza blonda?! ne-am saturat de venetici ca tine care vin sa ia caimacul de la ardeleni! HUO, coaja!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus