Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

80 de documentare alese pentru AFF Sibiu 2012

Selecţia pentru Astra Film Festival Sibiu, care se va desfăşura în perioada 15-21 octombrie, s-a încheiat, iar organizatorii au selectat 80 de documentre, din 25 de ţări, care vor rula în cadrul festivalului.

Peste o mie de filme s-au înscris în competiţie, dar au fost alese doar cele mai bune, care vor putea fi vizionate la cele patru secțiuni ale Astra Film Festival- Internațional, Ecocinematograf, România și Student Docs.

Astra Film Festival din Sibiu este un eveniment major în peisajul cinematografiei documentare din Europa şi cel mai vechi festival internaţional din Romania, fiind înfiinţat la începutul anilor 1990. De aproape două decenii, AFF promovează documentarul românesc pe plan internaţional.

AFF Sibiu este locul unde se văd documentare extraordinare din toata lumea şi se poate lua pulsul productiei romaneşti. În afara proiecţiilor de filme documentare, această ediţie găzduieşte și expoziţii de fotografie, spectacole de muzică, workshop-uri precum şi o serie de masterclass-uri cu invitaţi din elita producătorilor şi regizorilor de film documentar.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus