Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Dota Kehr va canta pentru sibieni

13 Septembrie 2012 12:12

Sibienii care iubesc muzica artistei Dota Kehr au ocazia să o asculte live săptămâna viitoare, când cunoscuta cântăreaţă va ajunge la Sibiu.

Dota Kehr este o artistă originară din Berlin, cunoscută în lumea muzicală sub pseudonimul Kleingeldprinzessin. Numele l-a adoptat într-una din călătoriile sale, artista fiind cunoscută în multe părţi ale lumii datorită interpretărilor sale stradale.

„Pornind din Brazilia şi până în Rusia, peste tot, unde muzica este savurată cu trup şi suflet, a fost primită cu aplauze. Acum este rândul publicului sibian să se bucure de muzica artistei. Melodiile ei amintesc de Bossa Nova şi Swing, de Reggae şi Surfrock şi povestesc despre viaţa de zi cu zi, despre momente nepreţuite, despre vise ce nu se lasă strivite, despre frică, iubire şi pofta de cocktail-uri cu rodii şi gheaţă”, spun organizatorii.

Concertul Kleingeldprinzessin, organizat de Centrul Cultural German Sibiu în parteneriat cu Music Pub Sibiu va avea loc joi, 20 septembrie, de la ora 21:00. Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 8 ani

Si in ce sala?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus