Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Moment artistic dedicat lui Chopin, la Biblioteca Astra

Miercuri, 19 septembrie, sibienii care doresc să petreacă o seară plăcută se vor putea delecta cu lucrări de arhitectură, poezie şi un recital de pian, în cadrul evenimentului "Conjuncţii culturale – 1: O casă pentru Chopin".

„Vom încerca să aducem împreună arhitectura, muzica şi poezia, iar puntea de legătură o va reprezenta, la prima ediţie a proiectului, organizat de Biblioteca Judeţeană Astra şi Filiala Judeţeană Sibiu a Uniunii Arhitecţilor din România (UAR), compozitorul Frédéric François Chopin. Melang–ul cultural, va cuprinde recitalul de pian susţinut de tânăra pianistă sibiană Teodora Oprişor, un moment poetic susţinut de actriţa Ioana Blaga Frunzescu şi o prezentare de lucrări de arhitectură, sub genericul "O casă pentru Chopin", spun organizatorii.

Prezentarea lucrărilor va fi făcută de arhitectul sibian Ioan Dan Coma şi cuprinde lucrări ale arhitecţilor din toată lumea, trimise la competiţia "O casă pentru Chopin", lansată în 2010, când s-au împlinit 200 de ani de la naşterea marelui compozitor.

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 septembrie, de la ora 19:30, la Biblioteca Astra.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus