Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Suporterii sar in ajutorul Vointei: Informatiile despre blaturi sunt neadevarate!

În ultima perioadă, Voința Sibiu a reintrat în atenția publicului larg, dar nu prin fotbalul pe care îl joacă în Liga a II-a, unde încă nu s-a întâlnit cu victoria, ci prin acuzații de meciuri trucate.

În ajutorul jucătorilor și al echipei sibiene a sărit, astăzi, printr-un comunicat, Asociația Liga Suporterilor Sibieni. „Asociaţia doreşte să ia atitudine faţă de articolele apărute în ultima perioadă în presa locală şi naţională, articole care au adus grave prejudicii de imagine echipei Voinţa Sibiu, prin asocierea numelor jucătorilor, antrenorilor, foşti sau actuali, cu scandalul blaturilor. Pentru toţi cei care au fost alături de echipă încă din Liga a IV-a şi au susţinut echipa necondiţionat atât la meciurile de acasă cât şi în deplasare, este foarte clar că aceste informaţii sunt neadevarate. Poziţia noastră este fermă în favoarea jucătorilor şi antrenorilor noştri pe care i-am cunoscut îndeaproape şi care ne-au confirmat o dată în plus onestitatea şi devotamentul lor pentru aceste culori în sezoanele trecute. Totodată dorim să ne reafirmăm sprijinul necondiţionat pentru echipă în aceste momente delicate pe care le traversează şi facem apel cătretoţi iubitorii fotbalului sibian să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion pentru a le dovedi jucătorilor, stafului tehnic că le suntem alături. Împreună suntem puternici!”, se arată în comunicatul LSS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Voinţa Sibiu

Vizualizari: 209

Comentarii

4 comentarii

Misu

Acum 11 ani

Da ce Vointa joaca fotbal in Liga a doua?
Raspunde

Jean

Acum 11 ani

Asa e ca doar suporterii stiu exact ce s-a intamplat...
Raspunde

sib

Acum 11 ani

Oare iese fum fara foc?
Raspunde

I like SB

Acum 11 ani

Eu atat va intreb... Va amintiti meciurile Vointa-Steaua (scor 1-1) si Vointa-Vaslui (3-0) ? Oare ce cote erau la pariuri pe aceste scoruri... dar in fotbal orice e posibil. Cel mai mult regret ca nu mai avem o echipa in A, ca in rest peste tot se fuck manevre :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus