Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cei mai la moda artisti din Romania vin la Sibiu: Smiley, Alex Velea, Voltaj, Grasu XXL, Corina, Puya…

Cei mai în vogă artişti români ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, în seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Mandinga, Voltaj, Puya, Grasu XXL-Maximilian şi Corina sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul marelui eveniment muzical.

Organizatorii le-au pregătit condiţii tehnice optime astfel încât concertele lor să fie de neuitat. În Piaţa Mare din Sibiu se va ridica o scenă de 250 de metri pătraţi care va avea un ecran cu leduri de 120 de metri pătraţi.

Asta înseamnă că artiştii vor şi invăluiţi de proiecţii gigant, dar şi jocuri de lasere masive, lumini ce se vor proiecta pe toate clădiriledin jur.

Mai mult, puterea sunetului va fi de peste 100.000 de watti, aproape la fel de mult ca şi la concertul Bon Jovi d ela Bucureşti.

La Media Music Awards vor fi prezenţi şi premiaţi cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenţă totală.

Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

La eveniment vor fi prezenţi directorii de programe ai radio-urilor ale căror difuzări au fost luate în calcul pentru stabilirea premiilor.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.

În plus, la ceremonie vor lua parte multe vedete cunoscute din lumea televiziunii, a filmului şi a modei, care vor transforma Media Music Awards într-unul din marile evenimente mondene ale anului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

buluc

Acum 11 ani

Sper ca e la misto partea cu \"Cei mai la modă artiști din România\"!
Raspunde

Maria

Acum 11 ani

Hahahaha!!!!! Buluc, ai dreptate.. M-a amuzat la culme titlul... Zau?!?! \"Artisti\"?!?!?!
Raspunde

alex

Acum 11 ani

bravo superrrrrrrr abea astept................. ce norocos este sibiul..... anul acesta BAROC au venit aproape toate trupele frumoase si cunoscute si acum in 4 octombrie vin chiar toate toate trupele cunoscute. IUBESC SIBIUL.
Raspunde

hahahahahah

Acum 11 ani

ati uitat ghilimelele la artisti
Raspunde

hans

Acum 11 ani

Ce misto ar fi un concert Subcarpati pe o scena asa buna. Sau macar un Suie , RoA , e.m.i.l. . Stie cineva ce trupe \"candideaza\" la best rock ? Sunt curios :D
Raspunde

vio

Acum 11 ani

100000 wati intr-un spatiu inchis de cladiri vechi de sute de ani? Oare cine da aprobare pentru asa ceva are mai multa minte decat o gaina?
Raspunde

ptr. comentatori

Acum 11 ani

Smiley si altii, din generatia lui sunt SUPERBi, iar melodiile au un sound mult mai bun decat o gramada de aiureli de pe posturi mondiale iar versurile, ptr. cine le asculta cu atentie si are capacitatea sa le inteleaga, sunt foarte poziive si motivante! E pacat, doar ptr. ca sunt romani si au ales sa faca ceva la ei in tara sa fie jigniti. Felicitari rganiyatorilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus