Joi,
09.02.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

Ioan Hambasan s-ar supune testului cu detectorul de minciuni, "daca asa se considera". Din proprie initiativa, nu!

Întrebat dacă s-ar supune testului cu detectorul de minciuni, președintele Ioan Hămbășan a declarat în conferința de presă de astăzi a echipei Voința Sibiu că ar face acest lucru, dar doar dacă se va considera necesar pentru elucidarea suspiciunilor. Întrebat dacă ar recurge din proprie inițiativă la testul cu detectorul de minciuni, Hămbășan a răspuns că nu. Patronul a invocat faptul că, până în acest moment, nu are de ce să se disculte, la baza scandalurilor care au învăluit formația sibiană stând doar declarațiile unor foști jucători. „De ce să mă duc la un detector de minciuni? N-am nici un fel de problemă, dacă așa se consideră, n-am nici un fel de problemă. Să mă duc eu așa, să vă dau dumneavoastră satisfacție că aveți dumneavoastă niște probleme personale. Nu am de ce să mă disculp. Dumneavoastră sau cei care suspicionează trebuie să veniți cu niște probe concrete. Nu am de ce să mă disculp. Deocamdată eu aștept să văd probele care se aduc, până atunci noi putem doar să facem niște supoziții la articolele apărute”, a declarat Ioan Hămbășan.

Nu am făcut niciodată blaturi!

Hămbășan a negat orice participare a sa în vreun blat de când se află la conducerea echipei sibiene, iar, în aceeași notă, a subliniat că la Sibiu nu s-au făcut blaturi.  „Nu am făcut niciodată vreun blat în Liga a IV, a III-a, a II-a sau Liga I. Îmi pare rău că îmi puneți întrebări din acestea. Nu le-am spus jucătorilor în Antalya să se dea la o parte, nu puteam să-mi permit și nu aveam vreun interes. Nu, adică nu cred, eu nu pot să vorbesc în numele tuturor. Eu nu am cerut nimănui să facă așa ceva. Nu aveam nici un motiv, mai ales într-un meci de pregătire. Mi se pare un pic straniu ca într-un meci de pregătire, atât cu Cracovia, cât și cu Mioveni, să mă duc să cumpăr meciurile. Nu am pariat în viața mea, nici nu am idee, nici eu , nici cunoștințele mele sau prietenii din anturajul meu. Nu cunosc să fi pariat cineva”, a conchis Ioan Hămbășan. 

 

„Unde este proba că a auzit cineva că a zis de pe margine ca să se piardă meciul? Poate a zis cineva la mișto”, a spus Ioan Hămbășan referindu-se la declarațiile apărute în presa centrală, declarații atribuite, sub anonimat, unui fost jucător al Voinței Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Blatistii

Acum 10 ani

Hai ba mai plecati blatistilor si lasati Sibiu in pace. s/a pripasit si plici pe aici ca pe altundeva nu a gasit nici un job si cu baietii a ingropat frumos echipa in retur. Problema e ca au fost groase meciurile cu medias, ceahlaul, vaslui, petrolul in retur. Cine pune la pariuri stie. De cate ori nu am facut noi hent in careu in retur ( de vreo 4 ori) plus tot atatea meciuri cu om in minus?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus