Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

Afla totul despre invatamantul la distanta si invatamantul cu frecventa redusa la "Ziua e-Portilor Deschise"

Sibienii sunt aşteptaţi joi, 20 septembrie la „Ziua e-Porţilor Deschise”, eveniment care se desfăşoară în cadrul proiectului "Excelenţă academică în învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă - un demers pentru calitate".

„Trăim în era digitalizării, a vârtejului informaţional şi a schimbărilor rapide, constante şi drastice. Şansa de a rezista, atât pe piaţa muncii cât şi în viaţa de zi cu zi, implică nu numai adaptare şi flexibilitate, ci şi informare riguroasă şi învăţare permanentă. De ce? Tocmai pentru a face faţă schimbării. O modalitate de învăţare promovată şi implementată cu succes de universităţile de top din întreaga lume se referă la învăţământul la distanţă, în diferitele şi diversele sale forme – e-Learning, blended learning. Succesul acestor programe derivă din metodele moderne de predare combinate cu noile tehnologii şi, cel mai important, cu un client final matur, deja antrenat în piaţa muncii şi foarte determinat în direcţiile de acţiune şi obiectivele sale”, spun organizatorii.

La orice întrebare despre învăţământul la distanţă, despre avantaje şi beneficii pentru potenţialii studenţi, cei interesaţi vor afla raspunsul joi, la ziua ePorţilor Deschise.

Evenimentul va avea loc în toate cele patru universităţi partenere în proiect: Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti şi Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba-Iulia.

Evenimentul este organizat de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu şi va fi găzduit de Centrul de Reuniune Academică (str. Banatului, nr. 6) începând cu orele 17:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

badoo=un jeg

Acum 10 ani

da ce zici daca te trezesti cu cont de badoo,femeie casatorita,fara sa fi dat nici un allow la nici o aplicatie pe facebook?foarte distractiv nu?atunci te intrebi doua chestii:cine imi stie parola mailului,si de ce ar face asta, nu?raspuns:ori ca sa te aiba la mana, ori ca sa te compromita ca iti cauti barbalai in timp ce tu ai barbat acasa.am inteles ca badoo e si contra cost deci concluzia e ca e un jeg de site care se ocupa cu compromiterea unor oameni pentru cativa lei.un site de ultima speta un jeg jegos.
Raspunde

de ce nu stergeti un profil daca vi se da denunt

Acum 10 ani

puteti sa ma cautati si dupa ip ca de-abia astept.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus