Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Corina, Anda Adam si Andreea Banica vin in limuzine vintage la Media Music Awards

Unii dintre cei mai în vogă artişti romani ai momentului vor fi transportati la Sibiu, la gala Media Music Awards, din 4 octombrie, în limuzine vintage a căror valoare depăşeşte 300.000 de euro.

„Organizatorii sunt atenți la fiecare detaliu și vor să le ofere invitaților o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt mașini americane de epocă, din anii 1960 -€“ 1970, care vor transporta invitații, pe rând, până în zonă covorului roșu din Piață Mare a Sibiului”, spun organizatorii.

Spectatorii vor asistă la o defilare de mașini de colecție în cadrul cărei se vor afla un Dodge Challenger din 1974, câștigătorul circuitului Retromobil Grand Prix, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious, un Chevy Impala Super Sport 327, din 1966, un Chevy Biscayne Impala din 1961, un Dodge Dart din 1965, un Ford Mustang din 1966, un Ford Mustang din 1968 și un Pontiac Firebird Tranșăm din 1978.

Masinile de colectie sunt închiriate de la Classic American Cars şi vor sta la dispoziţia artiştilor care vor participa la marea gala muzicală de la Sibiu.

Pe scena galei Media Music Awards vor urca Smiley, Connect-R, Alex Velea, Andreea Banică, Anda Adam, Andra, Vunk, C.R.B.L., Voltaj, Puya, Grasu XXL, Maximilian şi Corina.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

Comentarii

1 comentarii

sibian mandru

Acum 9 ani

WOWWWWW CE MA BUCURRRRRRR VA FI CA LA HOLLYWOOD VAI CE FRUMOSSSSSS CE SURPRIZA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus