Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Radu Ilioi vrea sa aduca in Sibiu Marele Premiu al Romaniei la echitatie

 

Săptămâna viitoare au loc, la București, Finala de Seniori și Finala Marelui Premiu al României la echitație. Clubul Sportiv Municipal Sibiu este reprezentat, ca de fiecare dată, de Radu Ilioi, cel care, de peste nouă ani, se luptă cu cei mai buni români, în campionat, dar și în concursurile internaționale.

Din start, sportivul ține să facă diferența între concursurile de sărituri peste obstacole aflate la o înălțime de 1.40 sau 1.45 de metri și cele în care trebuie să sari peste un obstacol situat la 80 de centimetri. „Cred că sunt singurul care reprezint, în campionat, CSM Sibiu de vreo nouă ani de zile. În campionatul României, că așa la concursurile de 80 de centimetri e plină curtea. Dar, în campionat, cupa României, cupa Federației și în proba pe echipe se schimbă un pic datele problemei. Numai că multă lume nu știe, confundă 80 de centimetri cu 1.45 metri. Dacă la 80 de centimetri poți să scapi, să ajungi la capăt, la 1.45, dacă nu ai valoare, nici nu treci de primul obstacol”, spune acesta, subliniind și faptul că legătura dintre sportiv și calul său este una indivizibilă.

Radu Ilioi se va duce la competițiile de săptămâna viitoare cu cinci cai, dar va încăleca doar doi, ceilalți aflându-se în „lucru”, adică abia acum capătă experiență în concursuri. Fără a ezita, sibianul spune că își dorește să revină acasă cu Marele Premiu. „După rezultatele din ultimii ani, avem speranțe, ne dorim Marele Premiu. E normal, păi dacă nu, de ce mergem la Campionat? Mai bine stăm acasă, nu mai cheltuim nici banii! Ne pregătim și mergem când suntem pregătiți. E criză, s-a dus, acum 22 de ani mergea toată lumea! Încet, încet, a venit și la noi vremea când s-au schimbat datele problemei”, conchide Radu Ilioi.

Finala de Seniori și Finala de Marele Premiu al României se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, între 29 septembrie - 1 octombrie și 7 octombrie - 9 octombrie 2012.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus