Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Mofturi de vedeta: Brad Pitt l-a angajat pe Jamie Oliver sa-i faca de mancare!

Actorul american Brad Pitt l-a angajat pe maestrul bucătar Jamie Oliver, care îi este şi un bun prieten, să pregătească cina de Crăciun pentru familia sa.

Actorul american şi celebrul maestru bucătar sunt prieteni buni de mulţi ani şi, deşi Jamie Oliver a încercat de multe ori să îl înveţe pe Brad Pitt să gătească, starul hollywoodian a renunţat la ideea de a deveni un bun bucătar şi l-a invitat pe maestrul britanic la reşedinţa sa din Londra, de Crăciun, pentru a găti pentru el, logodnica sa Angelina Jolie şi cei şase copii ai cuplului, informează contactmusic.com.

"Jamie s-a împrietenit cu Brad de când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina îl simpatizează şi ea. Jamie va merge la reşedinţa pe care cuplul a închiriat-o în comitatul Surrey, pentru a-i ajuta să pregătească cina de Crăciun. Brad i-a cerut acest lucru lui Jamie, după ce îl implorase anul trecut să îl înveţe să gătească. Jamie a încercat să îl înveţe, dar el nu e deloc talentat în bucătărie", a spus o sursă pentru tabloidul The Sun.

Deşi Brad Pitt nu se pricepe la gătit, presa internaţională a aflat de curând că starul american este obsedat de curăţenie.

"Brad a fost întotdeauna un tată atent, dar, recent, el a devenit şi mai «gospodar». Cuplul are multe persoane care îi ajută în casă, dar Brad a început să spele şi să calce singur rufele. Îşi face de lucru prin casă în timp ce Angie este plecată, iar acest lucru îl ajută să aibă o ocupaţie. Îi place mult să se ocupe de chestiuni gospodăreşti, înainte să le ceară copiilor să îl ajute să pregătească cina, iar ei adoră acest lucru. S-a transformat în Mister Muscolo şi face curat peste tot. Se duce şi la magazinul local şi la curăţătoria de haine din Camberley", a spus o sursă.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Cititescu

Acum 10 ani

Si eu as proceda la fel, daca mi-as putea permite. Ce e senzational in asta ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus