Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Viceprimarul Mediasului: Vom urmari copiii cu probleme si daca va fi nevoie, vom lua masuri drastice

În urma incidentului cu copiii romi care au lovit un cerșetor în centrul Mediașului, imagini care au fost preluatre de televiziunile de știri naționale, viceprimarul Mediașului, George Petrescu a anunțat măsuri drastice: „Am convocat o şedinţă cu factorii de răspundere în domeniul ordinii publice din Mediaş şi în urma discuţiilor, am întocmit un plan de măsuri pentru ca astfel de evenimente, care au afectat in mod negativ imaginea municipiului nostru, să nu se mai repete. Planul de măsuri urmăreşte reducerea fenomenului de cerşetorie, şi eliminarea pe cât posibil a unor astfel de fenomene. În acest sens, Poliţia Locală, Poliţia Municipală şi Jandarmeria îşi vor intensifica controalele, ia Direcţia de Asistenţă Socială Mediaş va urmari copiii cu probleme, va face anchete sociale în acest sens, şi dacă va fi nevoie, va lua măsuri drastice, cum ar fi decăderea din drepturile părinteşti a acelor persoane care abuzează de proprii lor copii. De asemenea facem un apel catre cetăţeni municipiului nostru să nu mai sprijine cerşetoria şi să ne ajute în combaterea acestui fenomen“, a declarat George Petrescu, viceprimarul municipiului Mediaş. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus