Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Caravana Medierii a ajuns la Sibiu

Vineri 28 septembrie, începând cu oră 12:00, în cadrul Real Hypermarcket și Carrefour Sibiu, sibienii vor putea participa la Caravană Medierii, un eveniment care promovează procedura alternativă de soluționare a disputelor.

În parteneriat cu Asociația Profesională a Mediatorilor Transilvania din Sibiu, vor fi distribuite 500 de exemplare din revistă “Medierea - Tehnică și Artă”, cu articole scrise și de mediatorii sibieni, precum și alte materiale realizate de aceștia pentru informarea publicului asupra procedurii. Totodată, mediatorii vor oferi publicului informații despre noua procedură obligatorie de informare a justițiabililor cu privire la procedura medierii anterior recurgerii la instanță de judecată, conform ultimelor modificări aduse legii medierii.

„Asociatia Profesională a Mediatorilor Transilvania din Sibiu reprezintă un program curajos, prin intermediul căruia, patru mediatori autorizați din Sibiu - Tuluc Ana Măria, Sărac, Luncașu Mircea, Covatariu Paula și Ivanov Nicolae Gabriel, și-au luat angajamentul că vor reuși să ajute sibienii să-și resolve conflictele altfel decât în sală de judecată”, spune Ana Maria Tuluc.

Rolul mediatorilor sibieni este de a informa cetățenii despre avantajele medierii, punând accentual pe latura umană, explicând în ce constau aceste avantaje și cum pot fi folosite în avantajul lor.

Caravana a debutat în luna iunie 2011 în București și până acum s-a derulat în 21 de locații. Pentru anul 2012, agenda Caravanei prevede opriri în Târgu-Jiu, Zalău, Ploiești, Alexandria, Sibiu și Slobozia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus