Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Johannis a lipsit de la ceremonia din Piata Mica: A trebuit sa plece la Bucuresti!

Deși primăria Sibiu a fost unul dintre inițiatorii proiectului de colaborare între toate cele cinci universități din Sibiu, primarul Klaus Johannis a lipsit astăzi de la ceremonia din Piața Mică. În locul lui, în fața studenților și a invitaților a vorbit viceprimarul Astrid Fodor, care a anunțat că primarul a trebuit să plece de urgență la București.

”Deorece primarul Sibiului, domnul Klaus Johannis, a trebuit să plece în această dimineață la București, vă voi transmite eu mesajul dânsului”, a spus Astrid Fodor. Apoi, viceprimarul Sibiului a lăudat colaborare dintre cele cinci universități și a vorbit despre anul 2013 care va fi dedicat mediului academic și studenților. ”Odată cu încheierea anului Baroc vom  intra în anul Sibiul universitar”, a spus Fodor.

Universitatea Lucian Blaga, Universitatea Alma Mater, Universitatea Româno-Germană, Academia Forțelor Terestre și Universitatea Creștină Dimitri-Cantemir au deschis astăzi, împreună, anul universitar 2012 – 2013 în Piața Mică.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

4 universitati sunt din Sb

Acum 8 ani

Dimitrie Cantemir e universitate din Bucuresti cu 2 facultati in Sibiu....
Raspunde

anonimus

Acum 8 ani

multumim pentru precizarile exacte fara tine nustiu ce se facea SIBIUL voi statisticeni care urmariti si numarati tot ce se raporteza la nivel de sibiu felicitari
Raspunde

Alex catre redactie

Acum 8 ani

Acum trebuie sa ne informati de ce a mers Johannis la Bucuresti. Daca mergea in Germania nu era ceva ne obisnuit dar tocmai la Bucuresti, e ceva ciudat.
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

Sibiu Universitar superba ideea . Abea asteapt sa inceapa anul universitar 2013. Si domnul johannis ce cauta iara la Bucuresti acolo e dezastrul ala cu Oltchim.
Raspunde

ALEX

Acum 8 ani

AM AFLAT UNDE A FOST JOHANNIS Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, s-a întâlnit astăzi, la Bucureşti, cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Helvig, cu care a discutat despre Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a Sibiului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, primarul a discutat cu ministrul o variantă de îmbunătăţire a PIDU, iar ministrul s-a arătat dispus să sprijine acest demers.
Raspunde

Catre Alex

Acum 8 ani

Baiete, invata sa scrii corect!!!! Prea multi studenti de nota 1!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus