Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Show-ul automobilistic al finalului de an se muta pe Santa

Anul acesta, rally show-ul din finalul sezonului competițional își schimbă locația.

Organizatorul Raliului Sibiului a ales o altă locație pentru desfășurarea rally show-ului, în care se întâlnesc cei mai buni piloți din Campionatul Național de Raliuri. 

Desfășurat până acum pe terenul de rally cross din Sibiu, locul unde este programată și super speciala din Raliul Sibiului, Sibiu Rally Show se va desfășura, anul acesta, într-o locație nouă, care face parte tot din programul etapei inclusă anul acesta și în Intercontinental Rally Challenge, mai exact proba specială Șanta.  „Speciala Șanta este una dintre cele mai celebre probe din România și are un farmec aparte. Tocmai de aceea am decis să schimbăm locația de desfășurare a rally show-ului de final de an. Chiar dacă nu vor mai evolua două mașini în paralel, sunt sigur că spectacolul va fi același, iar provocarea pentru piloți și mai mare decât de obicei”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu-Șanta Rally Show. 

Locația exactă pentru Sibiu-Șanta Rally Show sunt ultimii doi kilometri ai probei de noapte din programul Raliului Sibiului, care vor fi parcurși în ambele sensuri. „Zona este una foarte spectaculoasă și este potrivită și pentru spectatori. În fiecare an la raliu, aici, se adună cei mai mulți spectatori și sper că vom reuși să-i convingem să vină și pentru rally show”, a mai adaugat Sorin itu. 

19-20 octombrie 2012

Vineri, 19 octombrie, sunt programate cursele la clasele 9, 11 și a mașinilor din Cupa Dacia Logan, iar sâmbătă, 20 octombrie, cursele cu mașini înscrise la clasele 2,3,5 și 6. Se vor face grupe de maximum zece mașini, care vor parcurge traseul într-un sens, se vor regrupa și vor parcurge proba în sens invers. După grupe și recalificări, urmeaza sferturile de finală, semifinalele și finalele. În fiecare din cele două zile de concurs, programul începe la ora 07:30 cu recunoașterile traselui. În plus, cel mai rapid pilot, indiferent de sensul de parcurgere al probei, din cele două zile va fi recompensat cu trofeul Șanta Speed.

Potrivit organizatorului, înscrierile se pot face până pe data de 18 octombrie 2012.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus