Ingrediente:
- o jumătate de pachet de foițe pentru lasagna
- 1kg de piept de pui (dezosat și fără piele)
- 1 conservă de fasole mexicană (neagră sau albă) de 400g
- 1 cană sau conservă mică de porumb boabe
- 2 căni și jumătate de cașcaval ras
- 3 linguri de ulei de măsline
- 2-3 lingurițe de praf de chili
- 2 lingurițe de chimen
- 1 cană de sos de roșii (dacă doriţi adăugaţi puţin taco)
- sare după gust
- măsline și smântână pentru topping
Mod de preparare:
Întâi putem da drumul la cuptor pentru a-l preîncălzi. În timp ce se încinge, într-o tigaie punem 2 linguri de ulei de măsline și învârtim carnea de pui tăiată cubulețe împreună cu chili și chimen, până când carnea devine maronie.
Adăugăm sosul de roșii, porumbul și fasolea boabe și sărăm și amestecăm puțin până când tot conținutul se încălzește. Ungem o tavă de cuptor cu uleiul rămas și așezam primul rând de paste pe lasagna.
Peste, punem un strat de „sos” din carne și acoperim cu o parte din cașcaval.
Mai adăugăm un rând de foi de lasagna și repetăm procesul.
Terminăm cu al treilea rând de foi de lasagna și cașcavalul rămas îl întindem peste. Dăm totul la cuptor pentru aproximativ 15 minute și servim cu topping de smântână şi măsline tăiate. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 179


Ultimele comentarii
Acum 12 ore
BOGDAN
Acum 12 ore
Unul
Acum 13 ore
Gen
Acum 13 ore
Emil
Acum 13 ore
Claus