Luni,
29.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Turcan: Putem construi o alternativa la USL. Ei au adus dezbinare si lipsa de preocupare

”ARD merită să guverneze pentru români pentru că are soluţii corecte pentru România, atât ca partener european, cât şi ca ţară în care românii să o ducă mai bine”, a declarat astăzi deputatul PDL, Raluca Turcan, precizând că ARD poate veni cu o alternativă la guvernarea USL. ”ARD are şanse foarte mari de a se construi ca o adevărată alternativă la USL. Din luna mai, asistăm la o guvernare a USL care, în loc să respecte o serie de promisiuni şi care să ofere o alternativă mai bună pentru români la ceea ce a fost vechea guvernare, a oferit dezbinare, lipsă de guvernare, de preocupare pentru interesul public şi al cetăţenilor. Aşadar, ARD, dacă îşi va consolida mesajul puternic pe partea de dreapta, pe creşterea economică, pe crearea de locuri de muncă şi creşterea nivelului de trai, poate să tragă USL la un procent care să nu-i permită să acceadă la guvernare. Pentru că bătălia politică se dă pentru participarea la guvernare. ARD merită să guverneze pentru români pentru că are soluţii corecte pentru România, atât ca partener european, cât şi ca ţară în care românii să o ducă mai bine", a declarat deputatul PDL, la lansarea candidaților ARD la alegerile parlamentare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Raluca Turcan

Vizualizari: 213

Comentarii

39 comentarii

Sorin

Acum 11 ani

Turcan, te astept in Vasile Aaron cu pixuri, calendare, pungi si discursuri depsre parcuri SF.
Raspunde

nicu

Acum 11 ani

sa votati Sibieni nu oameni din alte judete.
Raspunde

o alta alternativa

Acum 11 ani

Mai taci fa si LASA-NE
Raspunde

da

Acum 11 ani

Ti-am mai zis! Taci dracu proasto!ai avut timp,nu ne-ai convins.Mars acasa!
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

FA moldoveanco mars in saracia ta. DEGEABA va epilati parul (schimabati numele) FATA TOT AIA E (caracterul). Nu stiu cum naiba mai cersiti voturi !!! AUZI tupeu ariton , turcan stirbet ... luav-ar dra.cu de gunoaie
Raspunde

Vasile

Acum 11 ani

Cred că ”doamna”asta chiar ne crede proști! Eu chiar sunt stupefiat. Parcă nu am trăit în țara asta în ultimi 4 ani. Dar asta e, hoțu strigă ”prindeți hoțu”. Ce alternativă? V-ați tot colorat și decolorat! Ați fost FSN-niști! Ați fost socialiști, că nu mă lăudam eu că fac concurență PSD-ului în Internaționala Socialistă! Ați trecut la popularii europeni! Veți să fiți și liberali! V-ați decolorat din roșu în portocaliu. V-ați colorat în verde, albastru, alb. V-ați ales și semnul ”inimă”. Voi chiar ne creți proști! Cine este ARD-ul ăsta? PD + PNȚCD (se întoarce Coposu în mormânt când vede caraghioslâcul ăsta) + FC (MRU + UTC + fugari de la PD). Voi chiar ne credeți proști!
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

daca nu ere usl -ul nu erati dezbinati si ucideati totul pana si omenia si bunul simt pe care voi pdul nu-l aveti Dezbinarea a fost bine venita astfel tara era distrusa complect de catre voi findca nu mai aveati simtul opriri din dezmaturi si furturi DUMNEZEU SA NE FEREASCA DE INCA O CONDUCERE CA A VOASTA A PDL
Raspunde

ANDRES

Acum 11 ani

Raspunde

razvan

Acum 11 ani

nu credeam ca sibienii sunt atat de prosti
Raspunde

alex

Acum 11 ani

usl, pdl si alte initiale...chiar crede vreun politician ca romanii nu ii baga deja pe toti in aceeasi oala???
Raspunde

un cititor

Acum 11 ani

Doamna Turcan, dumneata nu ai nici cel mai elementar bun simt? Nu crezi in D-zeu? Cum puteti minti iarasi un electorat cu scopul de a mai prinde niste voturi? Ati deminstrat patru ani ce puteti, de ce sunteti in stare. Ati avut timp suficient. Ce mai vreti? Acuzati o alianta formata doar de cateva luni ca nu a reusit sa scoata tara din mizeria in care ati adus-o. Macar au scos la iveala in acest interval de timp o parte infima a mafiei PDL-iste, a increngaturilor prin care banul public a ajuns in buzunarele acolitilor PDL, a dispretului pentru omul simplu. Mai departe vom vedea. Oricum nu mai credem in nimeni din clasa politica. Poate doar monarhia ne mai poate salva, ca tara, ca neam.
Raspunde

bebe

Acum 11 ani

Un adevarat om politic si un suflet mare! Tot respectul pentru dumneavostra, pentru tot ce faceti pentru orasul nostru si mai ales pentru oamenii care au nevoie. sunteti printre putinele persoane care au facut intr-adevar ceva pentru oras si pentru sibieni, dvs si dl primar Johannis! Tot respectul si toata consideratia!
Raspunde

Stanga

Acum 11 ani

Atat de blonda e individa asta , incat sa creada ca toti suntem blonzi???? Sa mearga in orasu ei sa vedem cat face la votare 3%? cred ca am zis mult........ O rusine pt Sibiu, o rusine pt clasa politica romaneasca.....
Raspunde

Adela

Acum 11 ani

D-na Turcan s-a tinut de promisiune si astfel in Vasile Aaron exista cel mai frumos si dotat parc din Sibiu. Eu ii multumesc pe acesta cale! Dintr-un loc plin cu noroi si balti acum oamenii au un loc de relaxare si de joaca pt copii. Va apreciez f mult sitmada doamna!
Raspunde

riti

Acum 11 ani

daca Adela spune ca este cel mai frumos parc sun sigur casi ea vine din moldova. Cale batuta spre locurile voastre natale.
Raspunde

ina

Acum 11 ani

Uite cine vorbeste de dezbinare.Penibil,jenant,mizerabil.Asta este tot ce pot spune despre d-na Turcan.Ce ati facut bun in ultimii ani?Cu asta sa ne convingeti,nu cu minciuni.
Raspunde

Sorin ilie

Acum 11 ani

!Cine vă mai crede? E greu dacă nu mai sânteţi la putere să mai puteţi fura din salariile amărâţilor ! Pentru pdl două cuvinte:la puşcărie! Şi apropo sântem mulţi cei care vă aşteptăm în vasile aaron. Oare de ce?
Raspunde

lxlx

Acum 11 ani

auzi tu raluca intreabal pe colegu tau de partid fostu sinistru al transporturilor r berceanu unde s-a volatizat 15 km de centura a SIBIULUI proect 32 realizat 17 km cred ca nu in conturile din paradisurile fiscale pentru faptu ca ati scos tara din criza inainte s-a veniti la cascaval aveam pensie 200 euro si dupa ce am iesit din criza am 90 de euro te intreb la tine si la restu de parlamentari a fost criza rusine tupeistilor
Raspunde

........

Acum 11 ani

eu nu merg la VOT!!! cea ce ar trebui sa faceti si voi,sibieni.dovediti-le ca nu merita ca nici un partid sa ne conduca , pana cand nu vor gandi pentru binele oamenilor si nu pentru doar pentru interesul lor si un scaun cald pentru urmatorii 4 ani .
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

ha ha si voi a ti adus acceasi coruptie,la salarii de 1500euro al hidoroelectrica.nici o privatizare......a ti furat la fel k iliescu si ai lui....jos toti,inchideti parlamentul si lasati regele sa conduca fraierilor..k sunte ti mai rau deca grecia
Raspunde

Eugen Emerich

Acum 11 ani

Sa nu mai avem Sibieni care sa ne reprezinte cu adevarat , am ajuns sa vina fufe/Laki din moldova/Oltenia etc sa ne spuna cu ce lingura se amesteca zaharul in cana cu Ceai
Raspunde

USL-istii sunt hoti

Acum 11 ani

Spuneti-mi un lucru bun pe care l-au facut USL-istii de cand au venit la putere? NIMIC BUN PENTRU TARA ASTA!
Raspunde

Pt. ip.193.226.121.130

Acum 11 ani

Av vrea sa-mi spui un lucru bun pe care l-au facut PDL-isti in 8 ani.
Raspunde

rosu

Acum 11 ani

pt. 21: sibienii vechi sunt in Germania. Astia noi voteaza de-al lor: Ariton (Oltenia) si Turcan (Moldova). Trist, dar adevarat.
Raspunde

Va place sau nu...

Acum 11 ani

Aceasta doamna va castiga detasat in colegiul ei pentru ca a fost SINGURUL parlamentar care a facut ceva pentru cei care au votat!Restul toti o apa si-un pamant PDL, PSD sau PNL!Asta e parerea mea si pentru mine conteaza omul si nu partidul si cu atat mai putin postacii care nu au nici cea mai mica urma de caracter si scriu la comanda!Asa sa ne ajute Dumnezeu la toti!
Raspunde

@ rosu

Acum 11 ani

Sibienii \"vechi\", o rasa superioara cu miros specific de ranced-imputit, sunt un fel de zombi in Germania. Vai de ei, bietii sasi, considerati de nemti ca Auslanderi si bagati in aceeasi oala cu turcaletii, isi dau aere de superioritate pe net, baga zazanie intre romani si-s plini de beshini in cap , dar venetici si nedoriti in Germania!
Raspunde

gg

Acum 11 ani

Motto-ul lui Moisil : \"Legile ţării nu-i interzic nimănui să fie imbecil.\"
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Felicitari dna Turcan! Ati facut multe lucruri bune pentru societate si meritati voturile cetatenilor! Procedati la fel in continuare!
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

Sustin Raluca Turcan!!!!
Raspunde

Diana

Acum 11 ani

Bravo Raluca Turcan!!!
Raspunde

Raluca

Acum 11 ani

Succes in continuare!!!
Raspunde

Damian

Acum 11 ani

Aveti sustinerea mea!!!!
Raspunde

karin

Acum 11 ani

Felicitari, sunteti un adevarat model pentru societate!!!
Raspunde

Elena

Acum 11 ani

Va doresc succes in aceasta campanie!!!
Raspunde

@30. Diana (IP 79.114.131.72)

Acum 11 ani

De cacao sustierea ta ultimule postac pedelist.
Raspunde

Vasi

Acum 11 ani

Hait! Gogule,esti de serviciu,ma?....o protejezi pe \"doamna\" dusmani?.....adica de noi,astia care nu suntem pedelisti,adica suntem impotriva voastra.....bafta,ma neandertalianule,da\' mai schimba si tu IP-ul,poate,poate.........
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Alegerile parlamentare ar trebui să se desfășoare în două tururi: începerea urmăririi penale și trimiterea în judecată._ Copy-Paste din Kamikaze.ro (www.kmkz.ro)
Raspunde

Cosmina

Acum 11 ani

Mult succes,meritati toata sustinerea.Ati ajutat mereu Sibienii aducand aporturi considerabile pentru binele cetatenilor.Felicitari!
Raspunde

bes

Acum 11 ani

Pt. 28-34: esti platit/a la mesaj?. Doamna Turcan, cine a adus dezbinare? Cine vorbea despre pensionarii care ne mananca banii? Cine vorbea de profesori ca despre lepre? Cine vorbea despre functionarii publici ca molima angajatilor in privat? Dar despre cadrele militare in rezerva? Despre revolutionari? Despre... A dracului alternativa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus